Chystá se Honor Play 5. V tenkém těle nabídne OLED displej a rychlé nabíjení

aktualizováno
Chystá se Honor Play 5. V tenkém těle nabídne OLED displej a rychlé nabíjení
Fotografie: mobilenet.cz
  • Telefon bude vybaven slušným procesorem Dimensity 800U
  • 6,53palcový OLED displej má mít Full HD+ rozlišení
  • Na zadní straně se objeví čtveřice fotoaparátů

Aktualizováno 14. 5. 2021

Honor pokračuje v postupném odhalování své novinky Play 5 skrze weibo.cn. Kromě vzhledu jsme se opětovně dozvěděli o tenké konstrukci s tloušťkou 7,46 milimetrů a o hlavním 64megapixelovém fotoaparátu.

Honor Play 5

Aktualizováno 11. 5. 2021

Honor na weibo.cn zveřejnil plakát lákající na chystaný model Play 5. Výrobce definitivně potvrzuje, že telefon bude skutečně nabízet velmi rychlé 66W nabíjení. K představení novinky má dojít již za týden, tedy 18. května.

Původní informace ze 30. 4. 2021

Osamostatněný Honor si na letošní rok připravuje hned několik novinek. Jednou z nich bude i model Play 5, jehož podobu exkluzivně odhalil web gsmarena.com. Můžeme se tak nejen na plánovanou novinku podívat, ale díky únikům na weibo.com získáváme i přehled o pravděpodobné výbavě.

Honor Play 5

Lákadlem bude například 6,53palcový OLED panel s Full HD+ rozlišením. Velmi pravděpodobně se v něm objeví i čtečka otisků prstů. Hardware obstará procesor Dimensity 800U. Za pozornost stojí tloušťka telefonu pouhých 7,46 mm a hmotnost 179 gramů. Na zadní straně je čtveřice fotoaparátů. Hlavní 64megapixelový snímač doplní 8megapixelový ultraširokoúhlý objektiv a nakonec 2megapixelový makro fotoaparát a 2megapixelový portrétní snímač.

Baterie má spíše lehce podprůměrnou kapacitu 3 800 mAh. Na druhou stranu se bude díky podpoře 66W nabíjení velmi rychle dobíjet, počkáte si zhruba půl hodinky. Dočerpání energie bude probíhat samozřejmě skrze USB-C. Na více informací si nicméně ještě budeme muset počkat.

Diskuze ke článku
Pc Wifi
Pc Wifi
ty hnusy 2 x 2 Mpix fotaky si mohli klidne odpustit, bude to tam jen na ostudu. zatim ani slovo o GMS, ze by prece jen zadnej Google a timpadem mimo cinu neprodejne ? Prece kdybych chtel nalakat, tak to prasknu co nejdriv, ne co nejpozdeji.
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Mi 11 Lite bude lepší volba.. Je lehčí a tenčí a baterie 4250mAh.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze