Vzhled Honoru 20S odhalen samotným výrobcem. Premiéra proběhne za týden

2× aktualizováno
8
Vzhled Honoru 20S odhalen samotným výrobcem. Premiéra proběhne za týden
Fotografie: Honor
  • Očekává se 6palcový displej se čtečkou otisků prstů
  • Potěší 256GB interní úložiště

Aktualizováno 30. 8. 2019

Honor se rozhodl na nic nečekat a namlsat uživatele kvalitními fotografiemi Honoru 20S, tudíž máme přehled, jak bude telefon vypadat. Vybírat bude možné z černé, bílé a modré varianty.

Honor 20S

Aktualizováno 29. 8. 2019

Honor 20S si to již brzy namíří k prvním zákazníkům. Společnost totiž nyní spustila předobjednávky na chystaný model, které budou ukončeny 4. září, kdy má rovněž dojít k oficiálnímu představení.

Původní informace z 26. 8. 2019

Honor zřejmě v poměrně blízké době představí další špičkový model. Naznačuje to únik přímo od Googlu, který odtajnil doposud neoznámený Honor 20S, jenž by měl doplnit současné Honory 20 a 20 Pro. Novinka však bude stát v segmentu o něco málo níže. Například 6palcový displej má kapkovitý výřez namísto průstřelu. Přímo v displeji má být však zabudována čtečka otisků prstů, ačkoliv to nebylo zatím potvrzeno.

Honor 20S

Pod kapotou má být nový procesor Kirin 810. Existovat zřejmě budou dvě verze lišící se interní pamětí. Na výběr bude 128/256 GB. Pokud jde o operační paměť, těšit se můžete na 8GB porci. Očekává se také, že na zadní straně budou hned čtyři fotoaparáty. Možná vůbec nejzajímavější částí úniku je informace ohledně softwaru. Honor 20S bude vybaven vůbec nejnovějším Androidem 10, který ještě nebyl oficiálně představen. Právě tato skutečnost naznačuje, že se Honor 20S představí později, možná až během října.

Diskuze ke článku
Robocop
No jsme vzhledem překvapeni, tohle tady ještě nebylo.
Marduck
Kompaktni, vykonny (kdyz chipset nebude priskrcen by Huawe), s velkou pameti, cenove dostupny.
OK.
LK
No mě teda nejvíc zaujalo to "rugged: yes". Myslím, že na trhu je mezera pro telefony, které jsou trochu odolnější, ale nevypadají jako přerostlé hračky pro děti. Pokud by to mělo nějakou IP68 certifikaci a pokud možno plastová nebo kovová záda místo klasické skleničky (+v nějaké rozumné cenové relaci), tak bych do toho asi šel.
Carda
Ty vole to je překvapení ten mobil vypadá úplně jinak od těch dvou předchozích :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze