Chtěli byste trénovat Pokémony i ve spánku? S novou službou Pokémon Sleep můžete

1
Chtěli byste trénovat Pokémony i ve spánku? S novou službou Pokémon Sleep můžete
  • Tvůrci Pokémonů představili nové aplikace i vylepšený náramek Pokémon GO Plus Plus, který měří spánek
  • Majitelé iOS zařízení se v průběhu příštího roku mohou těšit na Pokémon Masters

Tvůrci populárních příšerek Pokémon včera uspořádali konferenci, na které zveřejnili budoucí plány a představili nový hardware i hry, na které se můžeme těšit. Zdá se, že příznivci této populární hry doslova nevědí, kdy přestat hrát, a tak se jedním z témat stal také spánek. Zároveň nás společnost láká na novou cloudovou službu s názvem Pokémon Home.

Pokémon Home bude synchronizovat postup ve hře mezi zařízeními iOS, Android a herní konzolí Nintendo Switch. Na trh se podívá někdy v roce 2020. „Představujeme vám Pokémon Home, cloudovou službu, jež bude spolupracovat s Nintendo Switch, iOS a Android zařízeními, která vám umožní přenést Pokémona, se nímž jste během své cesty sdíleli dobrodružství,“ zaznělo v oficiálním prohlášení.

Další služba, která byla představena, se týká spánku. Aplikace Pokémon Sleep bude měřit dobu spánku a slibuje přinést zcela nový herní zážitek. V oficiálním tweetu rovněž najdeme vtipnou zmínku o tom, že byla tato služba konzultována s několika Snorlaxy, tedy věčně spícími Pokémony.

Ani tím však záplava novinek nekončí. Představeno byla rovněž zařízení Pokémon GO Plus Plus, které funguje obdobně jako náramek Pokémon GO Plus, ale zároveň měří délku spánku. Hráči si před spánkem jednoduše položí Pokémon GO Plus Plus vedle polštáře a zařízení bude následně odesílat data do smartphonu pomocí Bluetooth.

Úplně poslední novinkou je Pokémon Masters, který bude spuštěn někdy v průběhu příštího roku na iOS. V rámci představení nových služeb zaměřených na spánek tvůrci oznámili, že „trenéři“ mohou v herním světě nově narazit i na spícího Snorlaxe.

Stáhnout Pokémon GO

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
,
Hráči si před spánkem jednoduše položí Pokémon GO Plus Plus vedle polštáře a zařízení bude následně odesílat data do smartphonu pomocí Bluetooth. ---- Rakovina vitej samy zareni

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze