Česká hra Mimpi je dočasně ke stažení zdarma

Povedená česká skákačka s pejskem v hlavní roli si od nás vysloužila 90 %. Pro iOS si ji nyní můžete stáhnout zdarma v časově omezené akci. Proto nad stažením příliš dlouho nedumejte.

Povedená skákačka od českých tvůrců, Mimpi, je pro iOS zdarma ke stažení na omezenou dobu. V té na vás čeká prověření nejen vašich herních dovedností, ale také hádanky a logické rébusy. Celá hra se také pyšní povedenou grafikou, roztomilým protagonistou a milým příběhem.

Pokud chcete o hře vědět více, tak si můžete přečíst naši recenzi, nebo jen její shrnutí: „Z grafické stránky nelze snad nic vytknout. Mimpi vypadá velmi hezky, snový svět je barevný, patřičně zjednodušený a ačkoliv se často skládá z různých stylů, tak nepůsobí přeplácaně, ale má spíš uklidňující účinek. U hry si hezky zarelaxujete, nedohrajete ji během chvíle a ty hlavní úkoly se často neopakují. Takové to tahání lanem, zavírání mušlí nebo přesouvání mráčků se využívá stále, ale občas pro trochu něco jiného. Škoda trochu nepovedeného pohybu (s gamepadem to možná bude lepší), Mimpi je fantastickou hrou, která vás vtáhne.“

Stáhnout Mimpi

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Mimpi – videorecenze

Zdroje: twitter.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze