Čas na upgrade. iPhone 13, 13 Pro a Apple Watch 7 zlevnily o tisíce korun

Čas na upgrade. iPhone 13, 13 Pro a Apple Watch 7 zlevnily o tisíce korun
Fotografie: Mobil Pohotovost

Upgradovat na nový iPhone nebo vyměnit staré Apple Watch za nové se teď vyplatí. Téměř všechny modely iPhonů, včetně nejnovějších iPhonů 13, jsou totiž v pořádných slevách. Stejně tak jsou výrazně zlevněné i prakticky všechny modely Apple Watch.

Přejít ze starého iPhonu na nový se vyplatí hned v několika ohledech. Nejenom, že díky aktuálním slevám ušetříte, ale pokud navíc při koupi nového iPhonu zároveň prodáte své současné zařízení (telefon, tablet nebo chytré hodinky), získáte 5% bonus k výkupní ceně. Vyplatí se tak využít speciální službu Koupíš, Prodáš, Splácíš, kdy vás iPhone 13 může vyjít jen na 661 Kč. U Mobil Pohotovosti k telefonu zároveň získáte prodlouženou záruku na 3 roky, a to zcela zdarma.

Apple

Také při koupi Apple Watch můžete u Mobil Pohotovosti snadno vyměnit staré hodinky za nové. Cena nových Apple Watch se vám pak poníží o výkupní cenu starých smartwatch. A pokud si necháte doplatek rozdělit do splátek díky službě Koupíš, Prodáš, Splácíš, vyjdou vás Apple Watch SE třeba jen na 195 Kč měsíčně.