Cameron Sino: baterie, které vydrží až 2x déle než originál

Malá kapacita baterií je snad největším problémem, který dnešní majitele mobilních telefonů a tabletů provází – vždyť v plné zátěži nevydrží ani jeden den, často dokonce jen několik hodin! Právě proto na trh vstoupil hong-kongský tygr jménem Cameron Sino – a prakticky okamžitě na něm způsobil revoluci. Jeho baterie totiž vydrží i dvojnásobek toho, co originál.

Cameron Sino

Společnost Cameron Sino položila své základy v roce 2000, ale první baterie s jejím logem spatřila světlo světa až o čtyři roky později. A v roce 2007 už měla takový podíl, že musela v Číně postavit továrnu.

Od roku 2010 Cameron Sino působí v Evropě, o rok později ovládla i Ameriku. A ačkoliv se kvůli cejchu „čínská firma“ musí vypořádat s  řadou předsudků, zvládá to dokonale. Nejen díky spokojeným zákazníkům, jejich referencím a pozitivním zkušenostem, ale také díky certifikátům.

Firma vlastní certifikát kvality ISO 9001, certifikát bezpečnosti CE a evropský certifikát RoHS, který potvrzuje, že baterie neobsahují potenciálně nebezpečné látky.

Cameron Sino vyrábí baterie do většiny mobilních zařízení, které se od originálu liší jen v jednom: výdrži. Pro High Tech zařízení firma vytvořila baterie X-Longer, které mají ve srovnání s originální baterií obvykle až dvojnásobnou kapacitu.

Zbývá poslední věc – kde koupit? Obrovský výběr baterií Cameron Sino mají třeba na českém e-shopu techtek.cz.