Apple připravuje nová sluchátka Air Pods Pro. Proč budou dražší?

aktualizováno
Apple připravuje nová sluchátka Air Pods Pro. Proč budou dražší?
  • Příchod sluchátek potvrzuje i kód v iOS 13.2
  • Sluchátka mají disponovat aktivním potlačením hluku s názvem „Focus Mode“
  • K představení by mělo dojít ještě v říjnu

Aktualizováno 21. 10. 2019

Podle aktuálních informací China Economic Daily by měl Apple skutečně představit další AirPods. Potvrzuje se přídomek „Pro“, lehce jiný design nebo funkce aktivního potlačení zvuku. Premiéra by měla proběhnout ještě koncem října 2019. Změny ve vzhledu a výbavě však navýší cenu. Spekuluje se o 260 dolarech, což může být kolem 7 tisíc korun s daní. Není proto překvapením, že Apple má novinku prodávat i po boku starších a levnějších sluchátek.

Původní informace ze 4. 10. 2019

Chystaná další generace bezdrátových sluchátek Apple AirPods, které se těší značné popularitě napříč různými trhy i věkovými skupinami uživatelů, má konečně přinést i podporu aktivního potlačení okolního hluku. Návrhář Michal Rieplhuber tak ve spolupráci s 9to5mac.com vytvořil design, jak by mohla nová sluchátka vypadat. Vychází přitom z nedávno uniklého obrázku údajných nových AirPods od slashleaks.com.

Nová sluchátka by měla být podle dostupných informací o něco menší než předchozí generace a nabídnout silikonové utěsnění, které bude pravděpodobně dodáváno hned v několika velikostech. Tento design zároveň umožňuje lepší odhlučnění, přinejmenším ve srovnání s nyní dostupnými AirPods.

Nová generace AirPods
Zdroj: slashleaks.com

Příchod nových AirPods po četných únicích a dohadech potvrzuje rovněž beta verze iOS 13.2. Podle interního kódu by měla sluchátka disponovat hned několika režimy poslechu a potlačením hluku, které má být označeno jako „Focus Mode“.

Diskuze ke článku
End
To je humus :D ale je to Apple takže co víc chtít :D
Tom
Vzhled bych neřešil,ale zvuk je u sluchátek docela zásadní.A zde airpody zoufale propadají.
G
Apple v poslednej dobe skúša, čo ešte zákazníci vydržia.
Nik
Hezkej fen...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze