BMW ConnectedDrive Store dostupný i u nás

Německá automobilka BMW spustila na našem území ConnectedDrive Store, díky kterému můžete jednotlivé služby obsluhovat jak z chytrého telefonu či tabletu, tak i z vozidla. Systém je dostupný jak pro soukromé, tak firemní zákazníky.

BMW v roce 2013 představilo systém ConnectedDrive, který nabízí širokou škálu praktických funkcí a služeb. Systém zahrnuje i ConnectedDrive Store, díky kterému můžete objednávat služby nejen z vašeho chytrého telefonu, tabletu, ale také přímo z automobilu prostřednictvím iDrive. Systém je součástí standardní výbavy všech nových vozů BMW a BMW řady i.

BMW ConnectedDrive má každý uživatel dostupný kdekoli, a to díky přihlášení pomocí uživatelského jména a hesla. Službu tedy můžete využit na jakémkoli zařízení. V automobilu se k obchodu připojíte díky integrované SIM kartě, která je ve standardní výbavě všech nových modelů.

Auta a mobily: BMW Connected Drive – videopohled

Mezi služby, které můžete využívat, patří služba Concierge Services, dopravní informace v reálném čase či přístup na internet. Všechny zmíněné funkce jsou v provozu od letošního září, a to soukromým zákazníkům.

Veškeré nastavení můžete provést také na těchto webových stránkách.

Zdroje: press.bmwgr

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze