Blogová stránka si dělá legraci z redesignu iOS

10

Design iOS7 se nelíbí každému a i v odborných kruzích se objevuje čím dál tím více negativních názorů. A nebyl by to internet, kdyby si nezačal dělat srandu z hlavního designéra Applu. Blog Jony Ive Redesigns Things publikuje vtipné obrázky, které novou podobu iOS parodují.

Lidé si umí udělat legraci snad ze všeho na světě. Uživatelé internetu se nezastaví ani před diktátory a klidně si z nich dělají srandu. A neubránil se tomu ani nový redesign iOS, který u řad lidí vyvolal vyloženě nechuť a odpor. Co je jeho hlavním poznávacím znamením? Přechody, hodně barev, tenké písmo a efekty rozostření. Za tuto podobu zcela jistě nemůže jeden člověk a stejně tak to muselo projít určitým schvalovacím procesem. Jako obětní beránek byl ovšem zvolen Jony Ive, Senior Vice President produktového designu Applu, který byl navíc povýšen do rytířského stavu. Sir Jony Ive je prostě vidět.

Tip: Vyzkoušeli jsme iOS 7: dojmy z nového prostředí (video)

Parodické obrázky

Blogový web Jony Ive Redesigns Things publikuje různé obrázky nebo animace, které zesměšňují nový design iOS ve verzi 7 nebo v podobném stylu předělávají další značky a produkty. Prostřednictvím obrázku se nám třeba snaží ukázat, jak by mohl vypadat Windows Phone, kdyby byl šéfem designu v Microsoftu Jony Ive. A předělávají i tak obyčejné věci, jako jsou značky nebo cedule. Autorem blogu je Sasha Agapov, designér z Los Angeles.

Diskuze ke článku
StepanDusicka
Presne to na iva sedi milovnik teletabis.
Arnold
JUST GRADIENT IT ! Ale jo, je to vtipný :) Taky se mi design moc nelíbí, ale věřím že to dotáhnou. Nakonec důležitá je funkčnost.
petr
Mi osobne prijde ten novy design ne svezi, ale prihraty...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze