BLESKmobil bude rozdávat kredit zdarma až do konce prázdnin

8

Na začátku června nabídl první český virtuální operátor BLESKmobil kredit zdarma všem svým stávajícím i novým zákazníkům jako poděkování za dosažení 250 000 spokojených klientů. Akce získala mimořádný ohlas a proto ji BLESKmobil prodlužuje.

Za každé dobití kreditu do BLESKmobilu za alespoň 300 Kč získává v rámci akce kterýkoliv stávající i nový zákazník jako dárek navíc zdarma kredit v hodnotě 100 Kč. Tento kredit lze využít na volání, zasílání SMS či pro mobilní internet a má platnost 6 měsíců.

Čtěte: BLESKmobil slaví čtvrt miliónu zákazníků a rozdává kredit zdarma

„Věříme, že naši zákazníci kredit zdarma v době letních dovolených ocení. A samozřejmě, že ho mohou využít nejen v Česku, ale také na volání či SMS ze zahraničí,“ vysvětluje Michal Táborský, ředitel rozvoje obchodu vydavatelství Ringier Axel Springer CZ. „Výhodou pro naše zákazníky také je, že roaming pro užívání telefonu v zahraničí je u BLESKmobilu přímo automaticky nastavený a klient tedy nemusí služby v cizině složitě aktivovat.“

Speciální akci BLESKmobilu s kreditem zdarma mohou zákazníci využít až do 31. srpna.

Zdroj: TZ BLESKmobil

Diskuze ke článku
Josee
Jsou to stejní zloději jako o2. Spletl jsem se a nechtíc jsem aktivoval internet na měsíc a hned vzali tu stovku kterou vám darovali. Nepomohlo ani hned zavolání na jejich info. At si nechají jejich dary a provolat kredit a honem jinam.Zloděj zůstane zlodějem.
René
Josee,když seš tele za to ti nikdo nemůže,jen by mě zajímalo ,jak se ti omylem podařilo aktivovat internet na měsíc.Já si naopak myslím,že je to nej předplacenka s mobil.cz na trhu.
René
No mobil.cz je možná lepší tím internetem zdarma(200mb FUP a na vybrané stranky 500 mb FUP)
Jirka1or
U BLESKU když ho aktuvuješ na měsíc za 100kč., tak ti jede furt i po vyčerpání FUP 2mega, to je super nemyslíte ???

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze