BLESKmobil slaví čtvrt miliónu zákazníků a rozdává kredit zdarma

6

250 000 spokojených klientů, tento úspěch slaví právě dnes první český virtuální GSM operátor BLESKmobil. A jako poděkování všem stávajícím i novým zákazníkům nabízí kredit zdarma.

„Když jsme v říjnu loňského roku spouštěli BLESKmobil, našim cílem bylo oslovit co nejvíce nespokojených zákazníků stávajících operátorů. Získání čtvrt milionu klientů po necelých devíti měsících je velký úspěch a jsme rádi za každého spokojeného zákazníka, který s námi volá. Je zřejmé, že se BLESKmobil nabídkou jednoduchých a přehledných služeb trefil 'do noty' klientům napříč celou populací,“ komentuje získání jubilejního 250 000. zákazníka Michal Táborský, ředitel rozvoje obchodu vydavatelství Ringier Axel Springer CZ.

Čtěte také: BLESKmobil rozšiřuje možnosti dobíjení a přidává Premium SMS

BLESKmobil se navíc o radost z úspěchu podělí i se svými klienty: v pondělí 10. června spouští měsíční akci, v rámci níž za každé dobití kreditu do BLESKmobilu za alespoň 300 Kč získá kterýkoli stávající i nový zákazník jako dárek navíc zdarma kredit v hodnotě 100 Kč. Tento kredit lze využít na volání, zasílání SMS či pro mobilní internet a má platnost 6 měsíců. „Věříme, že naši klienti kredit zadarmo ocení a že akce přispěje k dalšímu rozšíření jejich řad. Spokojenost zákazníků je totiž naší nejvyšší prioritou,“ dodává Michal Táborský.

Diskuze ke článku
František
Je zajímavé že na stránkách BLESKmobilu o tom není ani zmínka. Taky by mě zajímalo jestli je ten bonusový kredit ke každému dobití, nebo pouze k jednomu.
Petr
Dneska jsem si šel dobít celý nadšen za 300 kč a nnic žadny bonus volani na operatora za 20 kč za min nto by me zajalo co me řeknou za ty prachy ....
martin
já jsem si dobil kredit za 300kč a za okamžik jsem dostal sms i s bonusem 100 kč.Tak to funguje ))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze