Očekávané BlackBerry Evolve X (Ghost) by mělo dorazit 2. srpna

2× aktualizováno
1
Očekávané BlackBerry Evolve X (Ghost) by mělo dorazit 2. srpna
  • Během letních měsíců bychom se měli dočkat dalšího smartphonu BlackBerry
  • Pod krycím názvem Evolve X by měl být celodotykový telefon s duálním fotoaparátem

Aktualizováno 31. 7. 2018

Po delší době se opět objevily nové spekulace zmiňující chystané celodotykové BlackBerry. Tentokrát však již není označeno jako Ghost, ale Evolve X. Prosákly informace o tom, že bude nasazen protáhlý displej s poměrem stran 18:9 a opět byla zopakována baterie s kapacitou 4 000 mAh. Další podrobnosti nadále chybí, avšak brzy by mělo být jasno. Naznačuje to pravděpodobný termín představení, který je stanoven na 2. srpna.

Aktualizováno 6. 7. 2018

Po delší době se objevily nové informace ohledně vlajkové lodě od BlackBerry, kterou nadále známe pod označením Ghost. Opět s nimi přišel Evan Blass, který uvedl, že v těle telefonu bude nasazena baterie s kapacitou 4 000 mAh. Jde o příjemné překvapení a BlackBerry Ghost by se mohlo stát vlajkovou lodí s vůbec nejsilnější baterií.

Původní informace z 28. 5. 2018

Fanoušci telefonů BlackBerry budou mít na poměry této značky menší žně. Již za několik dnů by mělo dojít k představení smartphonu s QWERTY klávesnicí zvaného Key2. Během letních měsíců má pak dorazit celodotykový telefon s prozatimním názvem Ghost. S informací přišel známý únikář Evan Blass, kterému tyto odhady ve většině případů vycházejí.

V tuto chvíli není známa podoba či výbava. Předpokládá se však, že novinka bude mít na zadní straně duální fotoaparát, který bude zvládat nejen přeostřování, ale také bezztrátové přiblížení.