BlackBerry Messenger bude předinstalovaný na telefonech LG

Do poměrně neočekávaného a zajímavého spojenectví se pustilo LG a BlackBerry. LG totiž bude ve svých telefonech s operačním systémem Android nabízet přeinstalovaného klienta BlackBerry Messenger, zkráceně BBM. Prvním telefonem, který bude BBM „předvybaven“, se stane LG G Pro Lite. Lze ale předpokládat, že v budoucnu nezůstane sám.

Nepřehlédněte:

BlackBerry Messenger

Informace o zajímavé spolupráci mezi LG a BlackBerry spatřila světlo světa dnes a okamžitě proletěla celým světem. I když se může zdát spolupráce poněkud neočekávaná, BlackBerry pouze navazuje na to, co v minulosti naznačilo. LG G Pro Lite se prodává hlavně v Rusku, Číne, Indii a na Středním východě, kam se BlackBerry díky LG bude snažit zanést větší povědomí o svých službách.

BBM od teď na všech telefonech LG? Uvidíme.

BBM se na Androidu navíc podle statistik celkem daří, hned první den si ho stáhlo více než 10 milionů uživatelů. O tom, kolik z nich BBM opravdu aktivně využívá však BlackBerry mlčí.

Zatím není známo, na jak dlouhý časový úsek je spolupráce mezi LG a BlackBerry naplánována. Každopádně, lze očekávat, že pokud spolupráce přinese kýžené ovoce, nebude LG G Pro Lite posledním modelem s přeinstalovaným BlackBerry Messengerem. Co říkáte na spolupráci vy? Využíváte na svém telefonu s operačním systémem Android Blackberry Messenger?

Zdroje: androidcentral.com, theverge.com, techcrunch.com, gadgets.ndtv.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze