BlackBerry Apollo: další člen rodiny Curve

1

Dnes se na internetu objevily první uniklé specifikace nového člena rodiny BlackBerry Curve. Nové BlackBerry Apollo ukazuje svěží design a výbava je rozhodně více než zajímavá. Však se podívejte sami.

Server BoyGeniusReport nám přinesl nové informace o BlackBerry Apollo, které svou výbavou rozhodně překvapí. Design ukazuje hladké, ladné křivky. Podobný design vidíme u BlackBerry poprvé. Displej si ponechává standardní rozlišení HVGA+, tzn. 480×360 pixelů. Pod displejem je standardní pětice ovládacích prvků v čele s optickým trackpadem. Klasická je také výbava v podobě Quad-band GSM/GPRS/EDGE, GPS nebo WiFi 802.11b/g/n. Podporovány jsou také sítě 3G – UMTS/HSDPA 7,2 Mbps. Ostatní specifikace jsou však překvapením.

BlackBerry Apollo

BlackBerry Apollo by podle všeho mělo podporovat bezkontaktní platby NFC, vnitřní paměť by měla činit 512 MB ROM a dále nabídnout i 512 MB RAM. Na zadní straně nalezneme fotoaparát s rozlišením 5 Mpx, kterému pomáhá přisvětlovací dioda. Dostatek energie bude dodávat akumulátor Li-ion s kapacitou 1050 mAh. Hlavní změnou je konečně nový procesor – jedná se o typ Tavor MG-1 s taktem 800 MHz. Tloušťka BlackBerry® Apollo bude 11 mm a uvnitř poběží nový operační systém BlackBerry® 6.1.

Zdroje: bgr.com

Diskuze ke článku
JohnyAsbest
BB mám docela rád, nicméně tyto mobily jsou stále stejné s malinkými úpravami v detailech............člověka zaujme ale Storm, Torch a potom široký a úzký BB. To je vše. Ale to Apollo vypadá svůdně, to ano.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze