BlackBerry 9670 Style: uniklé videotutorialy (video)

Připravované BlackBerry 9670 Style se designové vymyká všem dosud známým typům BlackBerry. Má véčkovou konstrukci jako BB Flip, klávesnici jako BB Curve, ale vzhledem připomíná BB Bold. Máme pro Vás první uniklé videotutorialy s tímto telefonem.

TIP! Véčkové Blackberry 9670 ponese jméno Style

Nedávno jsme vás informovali o tom, že BlackBerry 9670 nebude mít přezdívku ani Clamshell, ani Oxford. Bude se totiž jmenovat Style. Nabízí se otázka, zda výrobce obdaří každý nový model vlastním jménem jako to dělají ostatní, nebo se bude držet zavedených výrobních řad jako je Pearl, Curve nebo Bold. Pokud bychom vzali v úvahu druhou možnost, pak se nám tyto řady rozrostly ještě o Torch a výše zmiňovaný Style.

TIP! BlackBerry Torch: opravdu žhavý kousek

V prvních videotutorialech nám společnost RIM představuje ovládání nového BlackBerryŸ 9670 Style v zavřeném stavu, pohyb v novém menu operačního systému BlackBerry 6 a také zoomování webových stránek. Že to jde i bez dotykového displeje, o tom není pochyb a jen málokterý operační systém se může pyšnit skvělým ovládáním jak na dotykovém displeji, tak bez něj - pouze pomocí optického trackpadu a několika tlačítek.



Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze