BlackBerry 9670 Oxford se představuje

Novinka véčkové konstrukce BlackBerry 9670 Oxford nabídne několik zajímavých prvků jako jsou véčková konstrukce, vnější a vnitřní displej, jako ovládací prvek je zastoupený optický trackpad a v útrobách se nalézá i dobrá datová výbava včetně Wi-Fi a GPS modulu.

O véčkovém Blackberry jsme vás již několikrát informovali. Nyní jsme se dozvěděli další informace a mozaika se tak pomalu začíná kompletovat. BlackBerry 9670 Oxford nabídne dva displeje, přičemž vnější displej bude plnit funkce ryze informační. Zobrazí časové údaje a notifikaci nepřijatých hovorů a přijatých zpráv. O tom, že novinka nebude žádné ořezávátko, svědčí její rozměry 175,5 x 60 x 18,5 mm. Na oplátku ale zase nabídne rozměrnou hardwarovou klávesnici.

Vnitřní displej bude disponovat rozlišením 460 x 400 bodů. V prodejním balení novinky nalezneme paměťovou kartu typu MicroSHDC kapacity 8 GB. Dominantní postavení v ovládání nalezneme v podobě Trackpadu.

Z datové výbavy zde nesmí chybět síť 3G a bezdrátové sítě Wi-Fi. Pro navigování je k dispozici interní GPS modul. Na zadní straně se nachází 5 MPx fotoaparát s kontinuálním zaostřováním, které má smysl hlavně při pořizování videonahrávek. Potencionální kupci budou mít jistě radost i z přítomnosti nejnovější verze operačního systému BlackBerry OS 6.

Zdroj: unwiredview.com
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze