Black Friday zlevnil Galaxy S20 a oblíbené telefony od Xiaomi

Black Friday zlevnil Galaxy S20 a oblíbené telefony od Xiaomi
Fotografie: Mobil Pohotovost

Nakupte výhodně a z pohodlí domova. Mobil Pohotovost nyní v rámci Black Friday nabízí velké slevy na stovky produktů, včetně těch od Applu, Samsungu i Xiaomi. Zboží si můžete vyzvednout na prodejnách, které nyní fungují v režimu výdejen a nabízí bleskurychlý výdej objednávek.

Sleva na Apple, Samsung i Xiaomi

Jaké produkty se teď u Mobil Pohotovosti vyplatí? Například Samsung Galaxy S20 za 17 490 Kč (původně 22 990 korun). Ze střední pak Xiaomi Redmi Note 9 Pro za 5 990 Kč (původně 7 490 Kč) nebo ještě levnější Redmi Note 8T za 3 990 Kč (původně 5 490 korun). Z příslušenství stojí za pozornost chytré hodinky Samsung Galaxy Watch Active jen za 3 490 Kč.

S obří slevou – a zároveň za nejnižší cenu – je k dispozici také loňský 13“ MacBook Pro se 512GB SSD, 8GB RAM a 2,4GHz procesorem Core i5, který je ve slevě za 45 290 Kč (původně 61 990 korun). Další akční ceny najdete na mp.cz.

U Mobil Pohotovosti teď k výkupní ceně smartphonu nebo iPadu dostanete bonus ve výši až 20 %, takže svůj stávající telefon prodáte o poznání výhodněji a získáte za něj víc peněz. Při nákupu nového telefonu pak můžete využít splátky bez navýšení.

Bezpečné nakupování

Všechny prodejny Mobil Pohotovosti jsou vám k dispozici jako výdejní místa. Objednávky jsou připraveny do 30 minut, jejich výdej je extrémně rychlý a prakticky bezkontaktní. Zboží si objednáte na e-shopu mp.cz z pohodlí domova, ale zaplatit za něj můžete až při převzetí na pobočce – hotově nebo kartou.

Pokud se vám nechce cestovat na prodejnu, můžete si nechat zboží zaslat k sobě domů. Mobil Pohotovost nabízí expresní doručení službou Liftago, kdy vám ve vybraných městech doveze objednávku do 1 hodiny. Samozřejmostí je také klasické doručení skrze PPL nebo Českou Poštu do druhého pracovního dne, které při objednávce nad 500 Kč získáváte automaticky zdarma. Více informací se dozvíte na mp.cz.