Black Friday srazil ceny sluchátek. JBL i Niceboy seženete s výraznou slevou

Black Friday srazil ceny sluchátek. JBL i Niceboy seženete s výraznou slevou
Fotografie: Mobil Pohotovost

Každoroční listopadový nákupní svátek Black Friday je tu! Pokud chcete na nákupech nějakou tu korunu ušetřit, což se letos opravdu hodí, máte ideální příležitost nakoupit produkty u Mobil Pohotovosti za super ceny. Sháníte-li kvalitní sluchátka za fajn cenu, je potřeba věnovat výběru pozornost. My jsme selekci udělali za vás a vybrali jsme kvalitní bezdrátová sluchátka, abyste si mohli vaši oblíbenou hudbu naplno vychutnat.

JBL sluchátka pořídíte od 1 299 Kč

Pořádnou slevu dostaly produkty od JBL - špičkové značky využívané v profesionálních nahrávacích studiích, v kinosálech USA a v hudebních halách po celé Evropě. Tak třeba pohodlná a výkonná sluchátka JBL Tune 760NC s aktivním potlačením okolního hluku, parádními basy a výdrží až 35 hodin jsou nyní za 1 799 Kč (dříve 3 490 Kč). Pokud hledáte spíše malá sluchátka přímo do uší, máme pro vás JBL Wave 300TWS s vysokou citlivostí 105 dB, díky které vynikne každý tón naplno. Nyní jsou díky akci Black Friday k dispozici za 1 299 Kč (dříve 1 990 Kč). Pro tvrdý trénink v náročných podmínkách využijete skvělá ergonomická sluchátka JBL Endurance Peak II, která se nejen přizpůsobí tvaru vašeho ucha, ale jsou i voděodolná se stupněm krytí IPX7. Seženete je za akčních 1 999 Kč (dříve 2 490 Kč).

Niceboy sluchátka startují na 599 Kč

Opravdu lidové ceny nabídla akce Black Friday na sluchátka české značky Niceboy známá svými designovými kousky s výtečným poměrem cena/výkon. Například pecky Niceboy HiveBeans, se kterými můžete jedním dotykem telefonovat, ovládat hudbu i hlasitost, jsou nyní k dispozici za akčních 777 Kč (původně 990 Kč). Další zajímavou nabídkou jsou sluchátka Niceboy Hive Drops 3 za skvělých 599 Kč (původně 790 Kč), se kterými můžete poslouchat oblíbenou hudbu s nabíjecím boxem až 18 hodin. Vymazlený zvuk s MaxxBass nabídnou i Niceboy Hive Podsie 2021 za akčních 699 Kč (dříve 990 Kč).

Niceboy - MP.cz

Pro ještě lepší přehled je zde výčet akčních sluchátek:

Kompletní seznam slev najdete přímo zde.