Bezdrátová klávesnice LG Rolly: srolovatelná, ale pohodlná

3

Jihokorejské LG dnes představilo velmi zajímavou bezdrátovou klávesnici, která je srolovatelná, avšak zároveň díky důmyslné konstrukci poskytuje po rozbalení komfort přibližující se běžné klávesnici.

LG Rolly

LG dnes představilo svou novou klávesnici nazvanou Rolly a dle svých slov jde o „první rolovací a zároveň pevnou klávesnici s bezdrátovým připojením“. Rozdílem je použitý materiál. Zatímco běžné srolovatelné klávesnice jsou vyrobeny z křemíku, LG Rolly kombinuje odolný polykarbonát a ABS plast, díky kterému by měla být zajištěna skvělá hmatová odezva a pocit podobný běžné klávesnici. Přesto zůstává zachována možnost klávesnici sbalit do malého kvádru a nosit ji všude při sobě.


LG Rolly

Díky Bluetooth 3.0 ji můžete snadno spojit s tabletem či chytrým telefonem, nechybí dokonce ani podstavec. Pohodlné práci tak již nic nebrání. V případě tabletu však nesmí jeho velikost překročit 10 palců. Ke klávesnici můžete současně připojit až dvě zařízení. Napájení klávesnice zajišťuje mikro tužková baterie (AAA) a její výdrž by se měla pohybovat kolem tří měsíců. Nová klávesnice LG Rolly bude vystavována v rámci veletrhu IFA 2015 v Berlíně, který začíná příští týden. V prodeji se objeví nejprve v září v USA a následně přijdou na řadu i evropské trhy.

Zdroj: Tisková zpráva LG

Diskuze ke článku
ANO
Wow, bezdratova klavesnice a "tablet" s chromym os:o)
Pavel
chybí mi tam ještě jeden řádek na psaní znaků s háčky a čárkami, škoda

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze