Batman se vrací, tentokrát v podobě speciální edice smartphonu Vivo iQOO Pro 5G

Batman se vrací, tentokrát v podobě speciální edice smartphonu Vivo iQOO Pro 5G
  • V balení se nachází akční figurka Batmana i Batmobil
  • Uvnitř najdeme Snapdragon 855+ i baterii o kapacitě 4 500 mAh
  • Smartphone lze zakoupit přibližně za 15 tisíc korun i s daní

Před 80 lety se kultovní postava okřídleného ochránce města Gotham poprvé objevila v 27. čísle komiksu „Detective Comics“. Od té doby se Batman stal jednou z nejvíce ikonických postav ze světa komiksových superhrdinů, na čemž mají zásluhu i podařené filmy včetně posledního snímku zabývajícího se vývojem Batmanova úhlavního nepřítele, Jokera. Na vlně popularity postavy Batmana se rozhodla svézt i společnost Vivo, která přináší špičkově vybavený model iQOO Pro 5G ve speciální „netopýří“ edici, jež obsahuje několik exkluzivních dárků.

Telefon sám o sobě je přitom hodný pochvaly a doporučit by jej mohl klidně i Lucius Fox, který Batmana zásoboval technologickými vychytávkami. Uvnitř tiká Snapdragon 855+, smartphone se chlubí 5G konektivitou a na zádech má trojitý fotoaparát v čele s 48Mpx snímačem. Navrch jej lze nabíjet až výkonem 44 W a disponuje baterií o kapacitě 4 500 mAh.

Batmanovská edice bude dostupná od 11. listopadu a čím chce zaujmout nejvíce, je především exkluzivní obsah, neboť telefon samotný se neliší vzhledem ani výbavou od standardní verze. Jde o variantu s 8 GB operační paměti a 128GB úložištěm v elegantní černé barvě. A co vše se tedy v balení nachází?

Pravděpodobně nejzajímavější je dálkově ovládaný Batmobile, který odpovídá vzhledu, jenž jsme mohli vidět v trilogii filmů o Batmanovi z dílny známého režiséra Christophera Nolana. Dále zde najdeme fešnou látkovou tašku, ochranné pouzdro (oba dva produkty jsou opatřeny logy Batmana) a v neposlední řadě také akční figurku samotného superhrdiny s pohyblivými končetinami.

Pokud jste příznivci Batmana a Vivo iQOO Pro 5G vás zaujal, můžete si jej zakoupit za 3 798 čínských jüanů, tedy přibližně 15 tisíc korun i s daní.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze