Bang & Olufsen EQ lákají na ANC a opravdu dlouhou výdrž

Bang & Olufsen EQ lákají na ANC a opravdu dlouhou výdrž
Fotografie: Bang & Olufsen
  • Jedná se o špuntová sluchátka s vlastním pouzdrem z prémiového segmentu
  • Pouzdro se dobíjí skrze USB-C či bezdrátově
  • Cena byla stanovena na zhruba 10 tisíc korun

Svá nejnovější sluchátka na oficiálních stránkách představila prémiová značka Bang & Olufsen. Nová sluchátka Bang & Olufsen EQ míří do segmentu malých a elegantních špuntů, které se po nasazení takřka zcela schovají ve vašich uších. Povedený vzhled doplňuje také mírně zvýšená odolnost se stupněm krytí IP54, což znamená, že sluchátkům nevadí, když se zpotíte nebo zmoknete.

Bang & Olufsen EQ

Ve snaze o dokonalé odhlučnění sluchátek se dánská společnost rozhodla nejen o kvalitní usazení v uších, ale také režim aktivního potlačení okolního hluku (ANC), který funguje ve spolupráci se třemi mikrofony na každém špuntu.

Párování sluchátek s vaším telefonem probíhá skrze moderní Bluetooth 5.2. Výdrž na jedno nabití se vyšplhala na 6,5 hodiny se zapnutým režimem ANC. Jde o výdrž samostatných sluchátek, dalších 20 hodin dokáže přidat pouzdro, ve kterém sluchátka tráví svůj „volný čas“ a dobíjí se. Nabíjení pouzdra probíhá buď skrze USB-C nebo bezdrátově standardem Qi. Výrobce udává, že 20 minut na nabíječce vám zajistí 2 hodiny poslechu hudby.

Bang & Olufsen EQ se začala prodávat na čínském a japonském trhu. Další trhy, včetně těch evropských, si musí počkat do 19. srpna. Cena byla stanovena na 399 eur, což je v přepočtu něco málo přes 10 tisíc korun.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze