Zalahodí očím i uším. Testujeme sluchátka Bang & Olufsen Beoplay H95

Zalahodí očím i uším. Testujeme sluchátka Bang & Olufsen Beoplay H95
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Pyšní se elegantním a minimalistickým vzhledem
  • Výrobce si dal záležet také na prémiovém balení
  • Cena se na českém trhu pohybuje nad hranicí 20 tisíc korun
Za zapůjčení Bang & Olufsen Beoplay H95 děkujeme společnosti MobilPohotovost, kde si sluchátka můžete rovněž zakoupit.

Na redakční test nám dorazila bezdrátová sluchátka prémiové kategorie Bang & Olufsen Beoplay H95, která cílí nejen na náročné posluchače, ale současně i na ty, kteří si potrpí na pohodlí při nošení a doplňkové příslušenství. Z běžně dostupných sluchátek se také řadí k těm dražším, cena vystoupala až nad hranici 20 tisíc korun.

Výrobce si vás však bude hýčkat od samotného počátku. V luxusním prodejním balení totiž najdete hliníkovou krabici ve tmavém odstínu, která slouží pro pohodlné přenášení sluchátek a veškerého příslušenství. Po otevření krabičky se vám naskytne pohled na úhledně složená sluchátka a v zadní části je pod magnetickou krytkou příslušenství čítající propojovací audio kabel s 3,5mm jackem, nabíjecí kabel s USB-C a USB-A konektorem a nakonec letadlovou redukci. Posledním prvkem, který výrobce přibalil, je elegantní hadřík. Ten však najdete až úplně ve spodní části prodejního balení.

Bang & Olufsen Beoplay H95

Samotná sluchátka jsou velmi precizně zpracována a kombinují hned několik druhů materiálů. Najdeme zde kovové prvky i koženou vrchní část hlavového mostu, který je z opačné strany velmi příjemně polstrován. Jakmile si sluchátka nasadíte, poznáte onen cenový rozdíl mezi levnějšími sluchátky a Bang & Olufsen Beoplay H95. Od prvních chvil krásně sedí a ačkoliv jde o sluchátka přes hlavu, nejsou nijak těžká a po malé chvíli o nich téměř nevíte.

Bang & Olufsen Beoplay H95

Prémiová sluchátka ale nesází pouze na vzhled či použité materiály. Zvukem nadchnou 40mm měniče obklopené pohodlnými náušníky, které jsou díky magnetickému uchycení velmi snadno vyměnitelné. Výrobce slibuje také velmi dlouhou výdrž na nabití, která může šplhat až k 50 hodinám.

Za zapůjčení Bang & Olufsen Beoplay H95 děkujeme společnosti MobilPohotovost, kde si sluchátka můžete rovněž zakoupit.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze