Bang & Olufsen Beoplay HX ohromí novou generací ANC a výdrží až 35 hodin

Bang & Olufsen Beoplay HX ohromí novou generací ANC a výdrží až 35 hodin
Fotografie: Bang & Olufsen
  • Náušníky jsou vyrobené z autentických materiálů jako jehněčí kůže
  • Poslechový zážitek zajistí dvojice 40mm reproduktorů s neodymovými magnety
  • Beoplay HX jsou dostupné ve variantách černý antracit, písek a dřevo a mají globální tříletou záruku

Společnost Bang & Olufsen uvedla sluchátka Beoplay HX, které se chlubí digitálním aktivním potlačením hluku, až 35 hodinami poslechu a zvýšeným pohodlím.

Beoplay HX nabízí silný poslechový zážitek díky dvěma na zakázku vyrobeným 40mm reproduktorům s neodymovými magnety a basovými porty, které zprostředkují optimální výkon basů. Čtyři účelové mikrofony zajistí vysokou kvalitu zvuku při volání využitím pokročilé technologie prostorové filtrace, zatímco optimalizace baterie umožní až 35 hodin poslechu hudby – ekvivalent pěti pracovních dnů plných poslouchání bez nutnosti dobít baterii.

Prostřednictvím vyhrazené aplikace Bang & Olufsen mohou uživatelé snadno měnit zvukové profily.

Vyhlášená kvalita zvuku Bang & Olufsen je ještě zvýšena díky zavedení nové generace digitálního aktivního potlačení hluku (ANC), které ruší nechtěný hluk bez kompromisu na zvukové kvalitě. Prostřednictvím vyhrazené aplikace Bang & Olufsen mohou uživatelé snadno měnit zvukové profily, předvolby aktivního potlačení hluku a zároveň mít přístup k nejdůležitějším funkcím přímo na vylepšeném rozhraním sluchátek.

Maximální pohodlí, prémiové materiály

Ergonomický, lehký a odolný design zaručuje, že sluchátka mohou být nošena celý den pohodlně pro všechny velikosti hlavy. Důvodem je čelenka, která je ve svém středu odlehčená tak, aby sluchátka mohla být nošena dlouhodobě.

Bang & Olufsen Beoplay HX

Náušníky jsou vyrobené z autentických materiálů jako jehněčí kůže a vnitřní materiál je tvořen paměťovou pěnou, která se přizpůsobuje tvaru a záhybům vašeho ucha pro maximální pohodlí. Svrchní čelenka je z hladké hověziny, zatímco spodní čelenka je pokryta pleteninou. Beoplay HX přichází s tvarovaným látkovým obalem, který ochrání sluchátka i jejich příslušenství na cestách.

Vylepšená technologie

Beoplay HX byla navržena tak, aby vydržela hrát až 35 hodin. Nabízí rychlé, silné a stabilitní připojení přes Bluetooth 5.1, Microsoft Swift Pair, Google Fast Pair a Made for iPhone (MFi). Nastavení produktu je kompatibilní jak s Androidem, tak se zařízeními Apple, díky čemuž se snadno ovládají.

Kvalitní řemeslné zpracování

Beoplay HX v sobě zahrnují měkkou kůži a vyleštěný hliník pro estetiku, i schopnost vylepšit pohodlí, akustiku a odolnost. Posuvníky ramen jsou vyrobeny z eloxovaného, recyklovaného hliníku s jemnými detaily. Disk je z hliníku s diamantovou povrchovou úpravou, která je zasazena do polymerně lakované recyklované plastové struktury vytvářející kontrast mezi střídáním hladkých a matných vjemů.

Beoplay HX jsou dostupná ve variantách černý antracit, písek a dřevo a mají globální tříletou záruku.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze