Bájný Microsoft Surface Phone: jsou toto první fotky?

2

Microsoftu rozhodně nelze upřít snahu, kterou nasoukal do vývoje tabletů Surface, ať už z hardwarového, nebo designového hlediska. Tablety vypadají skvěle a tak myšlenka o podobném smartphonu není nijak zcestná. Jeden takový krasavec byl nyní spatřen na některých reklamních obrázcích.

Jak můžete vidět níže, smartphone si drží futuristický, lehce řezaný design, který je vlastní tabletům řady Surface. Navíc si nelze nevšimnout nového loga Windows Phone 8 pod displejem, které dodává na věrohodnosti faktu, že se nejedná o starý model.

Někteří lidé spekulují, že se jedná o smartphone, který doplní řadu Surface, takový únik marketingových obrázků je však vysoce nepravděpodobný. Mnohem větší smysl má tvrzení, že jde spíše jen o mockup, který Microsoft často používá ve svých reklamních spotech jiných zařízení. Nemusí se tedy jednat o něco konkrétního, myšlenka podobně vypadajícího smartphonu by však rozhodně nebyla špatná. Třeba nás Microsoft ještě překvapí.

Zdroje: m.wpcentral.com

Diskuze ke článku
ING
no pokial viem(cital som) tak cely MS teraz bezi na Win8 a na tych fotkach je Win7, takze bude to bud ofajc, alebo MS este niekde bezi na W7
jeree
Na tych fotkach je Win8 (na tabletoch urcite:) a na monitore na druhej fotke tiez(na 99%) na tej prvej fotke to je trochu nejasne...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze