Avast Mobile Security doznal vylepšení: nový vzhled a lepší ochrana

29

Oblíbený antivirus Avast Mobile Security pro Android doznal značných vylepšení, a to nejen po grafické stránce. Největší změnou je kompletně přepsané jádro aplikace, díky kterému je mobilní antivirus rychlejší a méně náročný pro systémové prostředky telefonu.

Avast logo

S antivirovým programem Avast se nejčastěji setkáváme v noteboocích a desktopech. Mimo toho ale Avast funguje i pro mobilní zařízení. Verze, která je určená pro operační systém Android, nyní doznala značných změn a nejedná se pouze o novou grafiku. Avast Mobile Security je k dostání bezplatně a nyní i s funkcemi určené původně pro prémiovou verzi.

Nový design by měl být jak přívětivější z hlediska barev, tak i mnohem přehlednější. Změnilo se i samotné jádro, díky kterému je celá aplikace rychlejší a méně náročná na systémové prostředky zařízení. Změna nastala také v rychlosti skenování všech souborů a aplikací uložených v telefonu.

Nový vzhled antiviru prospěl

Navíc přibyla i funkce Oprávnění aplikací (Privacy Advisor), která informuje uživatele jednak o datech, ke kterým mají přístup aplikace v telefonu, a zároveň o reklamních sítích, které jsou v aplikacích zahrnuty. Přibyla rovněž i funkce Wi-Fi Test (Wi-Fi Check), která upozorní uživatele na bezpečnostní problémy ve Wi-Fi síti, ke které se chystají připojit. Novinkou je také neomezené zamykání aplikací. Díky ní mohou uživatelé pomocí hesla chránit libovolný počet aplikací na svém zařízení.

Stáhnout Antivir a ochrana mobilu

Google Play (zdarma)

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Michal
Ach jo - takovýhle appky na mobilu nemaj co delat a tady bych čekal, že je redakce nebude aspoň propagovat - je to podvod
Petr
Tak podobne aplikaci si instaluji jenom naprosti idioti, kteri pak breci, ze se jim Android seka. Redakc estydte se, za jidasky gros tady propagujete takovyto shitware.
Hexagon
Uz dlhsiu dobu vyuzivam Eset Mobile Security a zeby mi mobil bezal pomalsie,tak o tom neviem.
Knobl@uch
Neviem co vam zabespeci viac mobil ako samostatny software .... asi preto je tolko tych hovadin hlavne na androide

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze