Kaspersky Lab vydává novou verzi antiviru pro Android v češtině

3

Společnost Kaspersky Lab představila novou verzi aplikace Kaspersky Internet Security pro Android dostupnou i v češtině. Ta kromě vylepšeného výkonu, rychlosti a ochrany poskytuje i možnost spravování prostřednictvím chytrých hodinek fungujících na platformě Android Wear.

Kaspersky Lab

Na chytrých hodinkách zobrazují notifikace od Kaspersky Internet Security nainstalovaného na spárovaném smartphonu nebo tabletu. Ty vás upozorní například na zjištěné hrozby. Můžete také vzdáleně dávat příkazy stisknutím tlačítka na obrazovce hodinek, případně i hlasovým ovládáním. Tím můžete aktivovat akustický alarm k nalezení ztraceného telefonu, spustit testování nebo aktualizovat antivirovou databázi.

Aplikace Kaspersky Internet Security chrání zařízení i před hrozbami, jako jsou programy určené pro sledování, vydírání či krádeže peněz. Analytici Kaspersky Lab zaznamenali v roce 2015 téměř 17 milionů takových útoků škodlivého mobilního malwaru. Nová verze řešení je také kompatibilní s Android 6.0.

Kaspersky Internet Security

„Podle statistik je Android po Microsoft Windows druhou nejvíce napadanou platformou. Proto radíme majitelům těchto zařízení nezapomínat na zabezpečení. Současně se rychle rozvíjí i oblast internetu věcí. Dodavatelé bezpečnostních řešení tak musí zajistit, aby zákazníci mohli používat zařízení ze světa IoT v kombinaci s jejich bezpečnostními produkty,“ řekl Alexey Chikov, produktový manažer Kaspersky Lab.

Stáhnout Kaspersky Internet Security

Google Play (zdarma)

Zdroj: Tisková zpráva Kaspersky Lab

Diskuze ke článku
pepík
to je jak ti experi se zajezdama, stanglema salamu, zazracnejma matracema, hrncema, vysavacema .. kaspersky :)
pepa
bububububu :-D :-D
Redmarx
-"Prosim te nevis kolik je hodin?"
-"Jo pockej ja se ti kouknu na hodinky."
APLIKACE KASPERSKY PRAVE PROHLEDAVA VASE HODINKY ZDA NEOBSAHUJI VIRY. CAS SE ZOBRAZI ZA 48 MINUT.
(Tak tomu rikam pokrok.) :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze