Audman: proměňte svůj iPhone na retro Walkman

Pro málokterý model mobilního telefonu najdete tolik rozličného příslušenství, jako pro iPhone. Dnes vám ukážeme jedno zajímavé pouzdro od společnosti Berktronics, které se jmenuje Audman. S jeho pomocí proměníte váš telefon v retro kapesní kazetový přehrávač, kterému se říkalo Walkman.

Pamatujete ještě dobu, kdy neexistovaly žádné MP3 přehrávače a dokonce i žádné kapesní CD přehrávače? Kdo chtěl poslouchat hudbu kdekoli a kdykoli, ten měl osobní "kapesní" kazetový přehrávač (s patřičnou zásobou tužkových baterek), obecně nazývaný jako Walkman. Nestýská se vám někdy po těchto starých časech? Pokud ano, a vlastníte-li iPhone, můžete se do nich vrátit.

Audman je stylové retro pouzdro na iPhone, sloužící k zavěšení na pas. Pokud nebudete mít pouzdro na opasku, ale budete ho mít položené na stole, lze ho v otevřené poloze využít i jako stylový stojánek, který se hodí třeba v případě, kdy chcete na iPhonu sledovat filmy nebo videoklipy.

Pouzdro obsahuje celkem čtyři velká tlačítka, dvě z nich slouží pro ovládání přehrávání, a další dvě k přeskakování skladeb. Pro regulaci hlasitosti slouží otočné kolečko. Spojení iPhonu s pouzdrem zajišťuje systémový konektor. Telefon je ukrytý uvnitř pouzdra, které tak funguje i jako dobrá ochrana proti případným pádům. Pouzdro je vyrobeno ze speciálního odolného ABS plastu.

Výstupy na sluchátka obsahuje pouzdro dva, takže klidně můžete poslouchat písničky například se svou druhou polovičkou. Pouzdro má i integrovanou vysokokapacitní baterii, kterou se napájí reproduktory. Je však možné tuto baterii využít i pro nabíjení vašeho iPhonu. Výrobce chystá i svoji speciální aplikaci pro přehrávání hudby se stylovým designem a prostředím aplikace vypadajícím jako kazeta.

Pouzdra jsou k předobjednání ve dvou variantách. To levnější za 85 dolarů neobsahuje reproduktory, dražší s reproduktory stojí 139 dolarů. Budou k dispozici ve čtyřech barevných variantách - černé, bílé, modré, a červené. Co myslíte, je cena odpovídající?

Zdroje: pcworld.com, audman.co

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze