MagniCase: pouzdro pro iPhone 4/4S, co zvětší displej na 5,3 palců

Vadí vám na vašem iPhonu úhlopříčka 3,5 palců? Co byste řekli tomu, kdyby měla 5,3 palců? Nebojte se, nemusíte čekat na iPhone 5 či 6, jedno zajímavé pouzdro vám tuto iluzi beze zbytku splní. Pojďte se s námi podívat, na jakém principu pracuje.

Apple iPhone 4/4S je telefonem, pro který existuje patrně nejvíce různých příslušenství, včetně pouzder. Nápady tvůrců jsou zdá se nevyčerpatelné. Co byste řekli pouzdru, co zvětší displej tak, že bude mít 5,3 palců?

V základním složeném stavu vypadá toto pouzdro jako jedno z mnoha ostatních. Chrání boční a zadní strany, na pohled se ale použité plasty zdají o něco tlustší, než u konkurenčních pouzder. Je to kvůli tomu, že v zadní straně je zabudována lupa, přesněji řečeno jde o Fresnelovu čočku. Jde o speciální lupu, která se vyznačuje svou malou tloušťkou a specifickým tvarem, dokáže ale zvětšit daný předmět stejně jako lupa klasická.

Chcete-li lupu použít, stačí ji během okamžiku vyklopit ze zadní strany. Zvětšení je 1,5x, to znamená, že z malého displeje iPhone můžete mít takový miniaturní iPad. Nepřijdete samozřejmě o možnost pohodlného dotykového ovládání, lupa není přímo na skle telefonu, ale kus nad ním.

Vcelku dobrý nápad poněkud ale kazí cena, která je 40 dolarů. Pořídili byste si něco takového?

Zdroje: magnicase.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze