Asus začíná s updaty na Android 4.2: první je Transformer 300

6

Nejnovější verzi operačního systému Android, 4.2 Jelly Bean, mají prozatím pouze zařízení Nexus od Googlu. To se však již začne měnit. Aktualizaci pro své modely připravil Asus.

Asus se tak stává prvním výrobcem, který pro své vlastní modely Android 4.2 Jelly Bean přichystal. Vůbec první jde na řadu tablet Transformer Pad 300, konkrétně jeho americká verze. Aktualizace započala dnes. Další regiony by se měly dočkat v průběhu března. Samotná aktualizace přinese vylepšení výkonu a stability systému. Převratné novinky tedy očekávat nelze.

Tato čtveřice má potvrzenou aktualizaci na Android 4.2 Jelly Bean

Pozitivní zprávou jistě je, že Asus nezůstane u jednoho modelu. Android 4.2 dorazí během druhého čtvrtletí na několik dalších modelů z loňského modelu. Potvrzeny jsou tablety Transformer Pad Infinity, MeMo Pad 10 a MeMo Pad 7. Prozatím se však Asus nezmiňuje o tabletu Trasnformer Prime nebo hybridu PadFone 2, u kterých bychom aktualizaci také očekávali.

Zdroje: androidcentral.com, androidpolice.com

Diskuze ke článku
jana
Tak já mám pul roku pad infinity a nepřišlo vůbec nic ...pořád 4.0.3. a to nejsem sama.OTA u nás moc ASUSU nefunguje jedině prý instalovat manuálně na ASUS.CZ.
MiNo
kdy uz Asus prestane prasit atraktivni HW tim balastem jmenem Android alias Shitdroid ??

Windows by tomu slusel mnohem ale mnohem vic a dalo by se to I normalne pouzivat.
J
Když sem už klikl na odkaz na MeMo Pad 10, tak sem si všiml jedné chyby v katalogu: i když má štyrjádrovou tegru 3, u procesoru máte 1x1,2
Vaclaf
Už se mi Android 4.2.2. na můj TF 300 úspěšně stáhnul. Je to paráda. :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze