Asus uvolňuje pro tablet Memo Pad Android 4.2 Jelly Bean

8

Asus patří mezi výrobce se slušnou podporou svých zařízení. Tablet Asus Memo Pad máme v redakci pouhý měsíc a již za tu dobu jsme jednu menší aktualizaci instalovali. Dnes došlo k ohlášení nové aktualizace na vyšší verzi Androidu 4.2.1 Jelly Bean. Co přináší? Nový launcher, podporu uživatelských účtů, lepší stabilitu nebo nové prostředí fotoaparátu.

Asus MeMo Pad - oficiální fotografie

TIP: Recenze Asus MeMo Pad Smart – Úspěšný sok čínských tabletů?

Tablet Asus Memo Pad patří mezi nejprodávanější zařízení ve své cenové kategorii. Za cenu kolem osm tisíc nabídne velmi slušné zpracování, kvalitní IPS displej s rozlišením 1280 x 800 bodů, čtyřjádrový procesor Tegra 3 nebo stereo reproduktory, jejichž efekt je zvýrazněn technologií Sonic Master. Stydět se nemusí ani fotoaparát s rozlišením 5 megapixelů s automatickým zaostřováním nacházející se na zadní straně.

Screenshoty z nového systému Android 4.2.1

I když je tablet na trhu přibližně dva až dva a půl měsíce, za tu dobu bylo uvolněno již několik aktualizací. Nejdůležitější aktualizací je ta poslední, která je v posledních dnech distribuována mezi vlastníky tabletu. Přináší novější stupínek Androidu 4.2.1 Jelly Bean. Podle prvotního seznámení jsem zaznamenal vyšší rychlost, inovovaný launcher, změněné prostředí fotoaparátu nebo podporu více uživatelský účtů. Uvidím, zda bude lepší pohotovostní výdrž a jak se projeví samotný výkon v následujících dnech.

Screenshoty z nového systému Android 4.2.1

Pokud jste již aktualizaci také nainstalovali, podělte se s námi i ostatními o Vaše postřehy a dojmy z nové verze systému. Přinesla i nějaká negativa nebo zhoršení funkčnosti?

Diskuze ke článku
bazy
Tegra 4?
Jerec
A s Primem jsme v háji...ještě k tomu I/O stucked.
Daxter
Jsou nějaké informace jestli TF Prime dostane vůbec aktualizaci na 4.2.2 ? Díky.
ondra
Take mam tento tablet a jsem s nim spokojen, jen nechapu, jakto, ze se mi nektere hry:konkretne real racing 3 muzi sekat, kdyz napr. Na iPadu 2 jede uplne v pohode krasne a to je papirove horsi... je to tim ze uz nestaci 1gb ram? Vykonem procesoru ani grafiky to snad nebude a ted po aktualizaci velmi mirne nepatrne zlepseniporadte prosim nejaky trik jak na nej... aktualizece se mi libi ale moc noveho jsem nepostrehl... diky

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze