DJI Osmo Mobile: konec roztřeseným videům (IFA 2016)

7

Známý výrobce dronů DJI představil na veletrhu IFA 2016 v Berlíně stabilizátor obrazu pro mobilní zařízení. Pokud jste majitelem telefonu s kvalitním fotoaparátem a chcete se posunout zase o level výše, tak máte možnost. Podívejte se s námi, co stabilizace umí a na kolik taková legrace přijde. Ani nyní nechybí krátké video přímo z veletrhu.

3osý gimbal není ničím převratný. Když ho ale představí DJI a doplní jej něčím navíc, tak je stánek zaplněn a novináři z celého světa testují nový Osmo Mobile. Jak je již z názvu jasné, jedná se o stabilizátor pro mobilní zařízení, a to jak s operačním systémem iOS, tak konkurenčním Androidem. A proč hraje svou roli právě operační systém? DJI Osmo Mobile toho totiž dokáže více, skrz aplikaci od DJI například sleduje vybraný předmět.

DJI Osmo Mobile je jednoduché na ovládání. Lze jej nastavit přímo joystickem na držáku stabilizátoru, případně skrz aplikaci. Právě jednoduchost, funkčnost a šikovné funkce v aplikaci od DJI dělají z Osmo Mobile žádaný kousek.

DJI Osmo Mobile – IFA 2016

Z celkových parametrů bychom zmínili snad jen možnost připojení skrz Bluetooth nebo výdrž samotného Osmo Mobile. Ta by měla být 4,5 hodiny. Pokud hledáte možnost, jak natáčet kvalitní videa telefonem, tak by se vám něco podobného mohlo hodit. Stačí mít podporovaný telefon, to si lze ověřit na stránkách výrobce, a zbytečných 9 200 Kč. Za tyto peníze by se mělo Osmo Mobile objevit v České republice, a to již do 14 dnů.

DJI Osmo
Diskuze ke článku
David
Už několik let se prodávají tyhle zařízení jenom ted to předsaví nějaká větší značka a všichni dělají že je to něco převratnýho.
mbk
tak hlavně u dji je super spojení s jejich vlastní aplikací, a celkové vlastnosti docela překonávají dnes dostupná zařízení za danou cenu

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze