Asus Transformer Pad TF300 dostává Android 4.1 Jelly Bean

2

Asus začal v těchto dnech s distribucí nejnovější verze Androidu Jelly Bean pro svůj tablet Transformer Pad TF 300. První ohlasy majitelů, kteří stáhli novou aktualizaci jsou pozitivní a potvrzují zvýšení rychlosti a lepší odezvu přístroje.

Asus Transformer Pad TF300 - oficiální fotografie

TIP: Recenze Asus Transformer Pad 300 – Levnější kvalitka

Výrobcem uvolněná aktualizace je prozatím dostupná pouze pro americký trh. Uživatelé na ostatních kontinentech, včetně Evropy si budou ještě muset nějaký ten den, či týden počkat. Z diskuzních fór se ozývají pochvalné ódy na novou aktualizaci. Uživatelé hlásí mnohem vyšší rychlost i lepší odezvu přístroje. Pochvalují si i vylepšené notifikace či plně funkční Google Now. Na druhou stranu, Flash se stal nefunkčním, a stejná situace platí i pro Wi-Fi Direct. Lepší práce je nyní i s internetovým prohlížečem Google Chrome.

Prostředí nové verze Androidu Jelly Bean

TIP: Nový Android 4.1 Jelly Bean představen: shrnutí novinek

Uživatelé mohou aktualizaci stahovat přímo v samotným tabletu, přes technologii OTA. Pokud vám bude aktualizace nabídnuta, nebo již byla, budeme rádi, když se s námi ale i ostatními čtenáři podělíte o první dojmy a názory z používání nového systému.

Zdroje: androidcentral.com, forums.androidcentral.com, support.asus.com

Diskuze ke článku
Fillipioso
Tato aktualizace přináší rychlejší odezvy displaje a ubec systém má zřejmě spoustu rychlejších rekcí e ačALE bohužel nepříjemně se začaly sekat všechny hry --- pokles framerate cítím všude shadowgun je nehratelný Dead trigger si skoro neužijete a optimalizované hry pro tegru se také začali sekat našel jsem jen pár vyjímek u kterých je framerate v normě ale většinou sou to hry ,které by ste si zahráli i na mikrovlnce jsem Hodně ale hodně naštvaný :(
Mirda
Zjistil jsem, že po připojení na 3G síť mi prohlížeč hlásí "Otevření pomocí serveru proxy bylo neúspěšné". Funkční byla pouze Opera mini. Dále se nedokázal připojit 2xClient na jiné PC. Přes Wi-Fi chodí vše bez problému. Po zavolání do ASUS jsem se dozvěděl, že o této chybě vědí. Jedná se o vadný hardware, jehož chyba se projevila po upgrade na Android 4.1 Jelly Bean. Jediné doporučení od ASUS: reklamace. :-(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze