Asus přináší polovičaté řešení problému s GPS u Transformer Prime

1

Před týdnem jsme vás informovali o updatu, který v tabletu Transformer Prime opravil některé bugy a přidal funkce operačnímu systému Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Mnozí uživatelé si ale stále stěžují na problémy s GPS a vyhledáváním satelitů. Asus oficiálně slíbil brzké vylepšení, a to rovnou z hardwarové stránky.

Výrobce se snažil tento neduh odstranit již dřívějším updatem, podle všeho ale problém stále přetrvává a Asus se rozhodl radikálně zakročit. My jsme při testování citlivosti GPS na žádný výrazný nedostatek nenarazili. Všichni majitelé tabletu, kteří problém zaznamenali a zaregistrovali se na oficiální členské stránce, dostanou zdarma balíček GPS Extension Kit. Ten bude dostupný od poloviny dubna.

TIP: Přečtěte si naši recenzi na Asus Transformer Prime.

Jedná se o anténku, kterou připevníte na zadní stranu tabletu, která má podle slov výrobce zřejmě vylepšit příjem signálu a celkový uživatelký zážitek. Vypadá to, že ani sám Asus si není jistý, zda to bude správně fungovat. Anténka bude volně k dostání pro všechny, kdo si tablet pořídili nebo pořídit chystají a pro finální verdikt úspěšnosti si budeme muset počkat na ohlasy.

Zdroje: slashgear.com

Diskuze ke článku
Buran
Anténku ať si strčí do ... a nebo na hlavu, tohle je epic fail! Moje rada- nekupujte to!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze