ASUS představuje nový ZenFone 11 Ultra. Sledujte tiskovku on-line

2
ASUS představuje nový ZenFone 11 Ultra. Sledujte tiskovku on-line
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Výkon novinky by měl obstarávat procesor Snapdragon 8 Gen 3
  • Očekává se opravdu velký displej
  • Tisková konference začíná ve 13:00 hodin

ASUS oficiálně představí očekávanou novinku ZenFone 11 Ultra, o které se již samozřejmě nějaký čas spekuluje. Přídomek Ultra již ledacos prozrazuje, ASUS se rozhodl přijít s výrazně větším mobilem, jehož displej by měl mít 6,78". Výkonu bude mít zřejmě na rozdávání, protože by se měl objevit Snapdragon 8 Gen 3. Špatně na tom nebude ani sestava fotoaparátů, o kterých se rovněž spekuluje. Hlavní snímač Sony IMX890 poskytne 50 megapixelů a optickou stabilizaci obrazu. Ultraširokoúhlý objektiv bude mít 13 megapixelů a 120° záběr. Nakonec dojde i na teleobjektiv s 32 megapixely, 3× bezztrátovým zoomem a optickou stabilizací obrazu.


V případě baterie se hovoří o kapacitě 5 500 mAh a podpoře 65W drátového nabíjení. Alternativou však bude i bezdrátové nabíjení s maximálním výkonem 15 W. Multimediální zážitek by pak mohly umocnit stereo reproduktory.

Veškeré otázky o výbavě a ceně se zodpoví už dnes. Tisková konference startuje ve 13:00 hodin středoevropského času a krátce poté už se můžete těšit nejen na odhalení novinky, ale rovněž na naše první dojmy.

Diskuze ke článku
Maggie Bell
Maggie Bell
Hlavně ať zapracují na délce softwarové podpory
Petr Zítka
Petr Zítka
Jenom další ničím zajímavý telefon.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze