Apple Watch se za 87 dní prodalo více než 2 milióny kusů

9

Apple může být se svými prvními chytrými hodinkami Apple Watch spokojen. Již vydělal více než jednu miliardu dolarů a prodalo se téměř 2,5 miliónů kusů za necelé tři měsíce.

Apple Watch

Apple Watch jsou v prodeji přibližně tři měsíce, což je již dostatečně dlouhá doba na to, abychom poznali, na kolik byl jejich start úspěšný. Případné obavy byly zcela zbytečné, neboť Applu se dílo opět vydařilo. Dle informací agentury Juniper Research se totiž za prvních 87 dní, kdy byly Apple Watch v prodeji, prodalo 2 až 2,5 miliónů kusů těchto hodinek. Nejvíce se pak dle dostupných informací prodává varianta Sport, tedy ta nejlevnější, která se na celkových prodejích podílí 75 %. Příjmy z jejich prodeje pokořily hranici 1 miliardy dolarů. CFO applu, Luca Maestri poznamenal, že hodinky mají lepší start do života, než měl iPhone či iPad. Historicky první iPad potřeboval k překonání mety 2 miliónů prodaných kusů 60 dní.

TIP! Recenze Apple Watch – Steve Jobs by se divil

Apple Watch

Vyhlídky do dalších měsíců vyznívají pro Apple také pozitivně. Hodinky Watch by se měly stát vůbec nejprodávanější produktem v kategorii smartwatch, neboť se očekává, že se jich do konce letošního roku prodá v součtu 6 miliónů kusů.

Technické parametry Apple Watch 42 mm

Kompletní specifikace
Konstrukce42 × 36,4 × 12,6 mm, 50 g, odolnost: ano
Pásekkožený, kovový, umělý, vyměnitelný: ano, zapínání: přezka
DisplejAMOLED, 1,65" (312 × 390 px), tvar: hranatý
SystémwatchOS, kompatibilní s: iOS
Datové funkceBluetooth: 4.0, Wi-Fi: 802.11b/g/n, mobilní sítě: ne, NFC: ano
ChipsetApple A4,
Paměťvnitřní paměť: 8 GB, paměťové karty: ne
Akumulátor250 mAh, nabíjení: bezdrátové
Dostupnostleden 2016,

Zdroje: juniperresearch.com

Diskuze ke článku
tom
2miliony blbců....
Armies
To> Michal>> Bohuzel musim souhlasit s "tom". Prodlouzena ruka je drazsi nez samotny Iphone.....no to je videt ze v Apple nemaji mozky.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze