Apple Watch budou umět ovládat Teslu Model S

3

Pokud používáte již všechny dostupné chytré zařízení a rádi byste své portfólio trošku rozšířili, pak pro vás máme návrh. Vývojáři ze společnosti ELEKS Labs chystají software pro Apple Watch, pomocí kterého bude moci ovládat Teslu Model S. Zbývá už jen jediné. Pořídit si oba zmíněné produkty.

Wearables je jedno z nejvíce rozšiřujících se zařízení. Již několik let se velké společnosti snaží představit takové hodinky, které by dávaly každodennímu nošení smysl. Spousta lidí chápe chytré hodinky jen jakési prodloužení mobilního telefonu, ale ono to také může být úplně jinak. Již na letošním veletrh pro vás vyzkoušeli hodinky LG G Watch R pro Audi a nyní se díky vývojářům ze společnosti ELEKS Labs chystají také Apple Watch, které budou spolupracovat s automobilem Tesla Model S.

Apple Watch by dle slov Tima Cooka měly dorazit v průběhu dubna letošního roku. Hodinky od společnosti z Cupertina jsou velkým očekávání. Podle informací samotných vývojářů musí čelit několika překážkám, které leží na straně Apple Watch. Jde především o to, že hodinky od Applu fungují jen jako prodloužená ruka aplikací, které běží na iPhonu, a tudíž k používání musíte mít i telefon s logem Applu na zádech.

Celé spojení s automobilem Tesla Model S funguje přes webové API. Na hodinkách jsou k vidění hodnoty, jako je dojezd, umístění vozidla na mapě, vnitřní teplota nebo procento nabití. Díky jednoduchému rozhraní můžete vůz také jednoduše odemknout, zavírat střešní okno, zatroubit nebo rozsvítit světla.

Zdroje: businessinsider.com, usatoday.com

Diskuze ke článku
mental.disease
Tak toto ma presvedčilo!
Idem do toho ;-))
Lukáš
To je pecka, s jailbreakem bych to mohl třeba rozchodit i s mojí fábií. Tohle jsou přesně ty fíčury po kterých všichni volají. Jenom cibule pořád nikde a nikde...
Martin P.
Pravděpodobně vlastník Tesla S bude mít hodinky TAG Heuer a mobil Vertu či BB Porshe Edition , než "jen" Apple.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze