Apple uvolňuje iOS a iPadOS 13.3. Opravují mnoho chyb

14
Apple uvolňuje iOS a iPadOS 13.3. Opravují mnoho chyb
  • Opravy se týkají mnoha meších chyb
  • Nejviditelnější změny dostala rodičovská kontrola
  • Apple aktualizuje i další svoje zařízení – od hodinek po notebooky

Stalo se už pravidlem, že větší aktualizace přinese kromě nových funkcí také celou řádku chyb. Ty se pak vývojáři snaží opravovat v následujících „desetinkových“ verzích. Přesně to je i případ aktualizace s označením 13.3, kterou pro iPhony a iPady, připravil Apple.

iOS 13.3

Jak informuje gsmarena.com, aktualizace pro telefony má necelých 700 MB. Seznam chyb je dlouhý, ale zahrnuje většinou jen menší nedostatky, které se vyskytují u omezeného okruhu uživatelů. Největší viditelnou změnou jsou pak novinky v rodičovské kontrole, které umožňují nastavit, s kým si bude dítě volat/psát.

Kromě systémů pro telefony a tablety uvolnil Apple 10. prosince také watchOS 6.1.1, tvOS 13.3, HomePod OS 13.3 a macOS 10.15.2. Takže pokud máte ve svém užívání nějaké zařízení od tohoto výrobce, neměli byste otálet s aktualizací.

Diskuze ke článku
Offečka Jablečna
Pozor, kvikot stáda drojdařů, kteří na svém krámu nikdy neviděli jedinou aktualizaci, jak je Apple zabugovaný, za 3, 2, 1...
Fort
Zůstat na dvanátce bylo nejlepší rozhodnutí. U dalšího iphonu zůstatnu na verzi se kterou vyleze a na nějaké aktualizace plné chyb jim dlabu. Kdo pamatuje čtyřku, pětku, šestku, nemůže dnes uvěřit, že se jedná o jeden a ten samý systém. Absolutní zmar.
Standa
3,2,1....Mám Apple iPhone Xs Max a horší krám jsem nikdy neměl problémy s aktualizací a ještě větší problémy po aktualizaci s aplikacemi pořád jen samé problémy ať chci udělat na mobilu cokoliv je to problém už si iPhon nikdy, nikdy nekoupím je to jen předražený mobil s nejhorší ios.
End
Apple a jeho update na nové rodičovské kontrole která jde lehce obejít :D dotekomanie/2019/12/apple-communication-limits/ prostě neschopní něco udělat bez problémů.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze