Apple smutní. iOS 11 si nainstalovalo „pouze“ 85 % uživatelů

16
Apple smutní. iOS 11 si nainstalovalo „pouze“ 85 % uživatelů
  • 85 % majitelů zařízení iPhone a iPad používá iOS 11
  • Jedná se zatím o nejhorší výsledek Applu, oproti iOS 10 zaostává o 2 procenta

Pokud alespoň trochu znáte filozofii společnosti Apple, dobře víte, že se nespokojí jen tak s něčím. Malé zklamání proto přichází kvůli „nižšímu“ počtu zařízení využívajících iOS 11, než se původně očekávalo. 85 % uživatelů zařízení iPhone či iPad momentálně využívá iOS 11, 10 % zůstalo u iOS 10 a 5 % uživatelů má na svém zařízení nainstalované starší verze OS.

Tyto hodnoty jsou oproti distribuci verzí OS na Androidu stále výtečné. Apple však pravděpodobně očekával ještě o trochu lepší výsledky. Při vypuštění iOS 10 dosahoval počet aktualizovaných zařízení za stejnou dobu hodnoty 87 %. U ještě staršího iOS 9 šlo dokonce o 88 %.

Jedním z vysvětlení menšího počtu uživatelů, kteří se rozhodnou pro nejnovější verzi iOS, mohou být obavy z počátečních problémů, které se u nové verze operačního systému zpravidla v menší míře objeví.

Diskuze ke článku
Martin
A oni se diví když 11 byla plná chyb a doteď je, 12 bude to samé a poklesne to na 80%.
Offečka Jablečna
Jestli je Apple smutný, tak Google může rovnou spáchat sebevraždu, protože Android 9 si nainstalovalo 0,03 % uživatelů. Hahaha.
Petr
Stydím se za to že jsem Apple uživatel.
Jen 85% z toho by měl Cook vyvodit osobní důsledky a čestně se nechat ubít iPhony.

Tak asi jsou lidé co používají staré iPhony a iPady. Taky v práci máme dodnes funkční 3GS a znám 2 lidi co mají 4s a 5 a nemají důvod něco měnit.

Jinak co by za to Google dal - už má aspoň 10% zastaralý android 8....? A novou 9 asi míň jak 1% ze ;)
Jk3
No a to nepocitam kolik lidi uz jede na iOS12 co je beta. Ja jedu oba telefony na 12tce. Je to super, rychly, delsi vydrz baterky az3 dni a zadny problemy. Presne proto jsem zahodil Nokia5. Ta nechtela s poslednim droidem ani zvedat hovory.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze