Apple uživatelům iOS 12 beta nabízí neexistující aktualizaci

8
Apple uživatelům iOS 12 beta nabízí neexistující aktualizaci
  • Uživatelům iOS 12 beta je nabízena aktualizace, po jejímž přijetí přijde oznámení, že žádné aktualizace momentálně nejsou k dispozici
  • Chyba se začala objevovat včera, jedná se zřejmě o chybný výpočet platnosti testovacího sestavení

Pokud momentálně používáte iOS 12 beta, může vám systém nabídnout aktualizaci systému. Po potvrzení se však dozvíte, že žádná aktualizace není k dispozici. Tato chyba se začala uživatelům tohoto testovacího sestavení zobrazovat včera, na což upozornil jeden z uživatelů na Twitteru. Na vině by údajně mohl být chybně nastavený výpočet data vypršení současného sestavení.

iOS 12 beta

Nepříjemné na tom všem je, že toto hlášení se objevuje pokaždé, když odemknete vaše zařízení. To je však daní za používání testovacího softwaru. Nezbývá tak, než si počkat až danou chybu inženýři v Applu opraví a z neexistující aktualizace se stane skutečná.

Diskuze ke článku
Dominik
Mi povídejte. Od rána už asi po 20. že si mám aktualizovat. A přitom není co. Ale to jsou malé věci. Horší by byla aktualizace po které by phone nešel nastartovat vůbec :-)
Petr
Mam taky iOS 12 beta a ta hlaska me vyskakuje uz pulnoci dnesniho dne..Jsem rad, ze to sem někdo napsal, protze je to opravdu otravne..Snad to páni vývojáři z Applu brzo vyřeší..
Michal
Už je ďalšia aktualizácia a hláška sa nezobrazuje
Newek23
Ty jo bomba! Beta má chybu... no kdo by to byl čekal že?
To by se nikde jinde nikdy nestalo!
Bože bože...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze