Apple iPhone SE 3 dorazí na jaře a uzavře éru LCD displejů

10
Apple iPhone SE 3 dorazí na jaře a uzavře éru LCD displejů
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Design by si novinka měla vypůjčit od iPhonu XR
  • Čtečka otisků prstů se objeví na boku přístroje

Spekulace o nových iPhonech se objevují v průběhu celého roku. Výjimkou není ani to, že se hovoří o nástupci současného iPhonu SE (2020). Server news.mydrivers.com nyní přišel s informacemi, že by Apple mohl zkrátit dobu mezi vydáváním odlehčených modelů SE a další model by mohl dorazit již během jara 2022.

Prozatím se novince říká Apple iPhone SE 3 a mělo by se jednat o poslední model, u kterého Apple použije obyčejný LCD displej. Dojde také ke změně vzhledu. Design má dle současných informací vycházet z iPhonu XR. To mimochodem znamená větší displej a již žádné tlačítko pod displejem, tedy ani klasické Touch ID pod zobrazovačem. Čtečka otisků prstů by však chybět neměla, výrobce by ji měl zkusit umístit na bok.

Poslední informace zmiňují nasazení procesoru Apple A15 Bionic a také podporu 5G, což zejména v příštím roce již bude nutnost. Cenově by se měl Apple iPhone SE 3 pohybovat kolem 11 tisíc korun za základní verzi se 128GB pamětí.

Diskuze ke článku
LibeR C
LibeR C
Sem na to zvedvej, protoze by urcite zustal notch, tak pak by nemela smysl ctecka z boku. Urcte apple neudela prvni telefon s prustrelem nebo zase mensim notchem u nejlevnejsiho modelu, navic kdyz SE je vzdycky recyklace stavajiciho. Proto ani ta ctecka z boku nevypada moc realne
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Prostě recyklace po 3 😂
Jaroslav Hronek
Jaroslav Hronek
Kromě SW je Apple jako oddělení starožitností. Alespoň za ty prachy to sedí. Kdyby nebyla konkurence o parník dál, nestyděli by se dávat LCD, nabíjení 5W a další laskominy dalších X let
Pc Wifi
Pc Wifi
a zase baterka 1800mAh aby to tak tak dalo nenarocny den ? V tom je Appe fakt na ránu...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze