Apple iCloud Drive dostupný pro Windows, OS X stále čeká

8

Apple iCloud Drive má problémy se synchronizací a mnoho uživatelů OS X kvůli nim zůstává na starším iCloudu. Aktualizace by je totiž připravila o snadnou synchronizaci mezi zařízeními. Tyto problémy však neplatí pro Windows uživatele. Pokud chcete kombinovat iOS 8 a Windows, není to sebemenší problém.

Uživatelé Windows jsou Applem upřednostněni nad vlastním operačním systémem OS X Mavericks. Současné verze OS X totiž nepodporuje iCloud Drive, který komunikuje pouze s iOS 8, OS X Yosemite a nově s Windows. Připomeňme, že OS X Yosemite bude oficiálně dostupný až za několik týdnů, do konce roku 2014. Uživatelé OS X jsou v pasti, s Mavericks na iCloud Drive aktualizovat nemohou. To ale neplatí o Windows uživatelích, kteří si jednoduše stáhnou iCloud Drive.

iCloud Drive jako aplikace Apple uživatele OS X přece jenom trochu zvýhodňuje. OS X zvládne navíc synchronizovat hesla (klíčenku) a najít zařízení podle přihlášení k internetu přes Wi-Fi. Na to si však uživatelé OS X musejí počkat do oficiálního vydání OS X 10.10 Yosemite.

Zdroje: arstechnica.com

Diskuze ke článku
Hm
paradoxne iCloud drive bude jako posledni na OSX, ktery jej potrebuje nejvice. ironii je, ze ti uzivatele, kteri maji Win PC + iPad/iPhone, iCloud tolik nepouzivaji (viz ja).
Kromne zalohy celeho iPAdu do icloudu vse zalohuji na OneDrive, ktery mam v PC/ultrabooku/Lumii.

Apple mam rad, ale prijde mi, ze iCloud drive jen dotahuje OneDrive
Klout
Pěkné, ale já už se na svém pc s windows nemohu v aplikaci icloud přihlásit několik měsíců, pokaždé vyskočí jen hláška: " Nemůžete se přihlásit, protože se vyskytla chyba serveru", jednoho dne to začlo a už jsem se nepřihlásil:). Kdyby někdo měl řešení budu rád, ani tento nový panel mi nefunguje.
Michal
Je to směšné že pro svůj OS to budou mít až později stejně tak MS - změny na OneDrive nejdříve na Androidu až pak WP.....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze