Aplikace Smart Connect od Sony ke stažení na Google Play

1

Aplikace Smart Connect, dříve známá pod označením LiveWare, dovoluje uživateli nakonfigurovat předem navolené aplikace, které se spustí při připojení specifického příslušenství. Smart Connect je nyní dostupná ke stažení na marketu Google Play.

Aplikace Smart Connect úzce spolupracuje s příslušenstvím výrobce Sony. V modelové situaci uvedu například příslušenství Smart headset, po jehož připojení dojde ke spuštění hudebního přehrávače s předem navolenou hlasitostí. Uživatel tak má volné ruce v tom, která aplikace se má spustit a jak se má chovat. Samozřejmě tento příklad platí i u jiných sluchátek.

Prostředí aplikace Smart Connect

TIP: aplikaci stahujte zde

Spolu se Smart Tagy má uživatel neomezené možnosti, které aplikace může vybrat ke spuštění. Dotykem NFC Smart Tagu se může spustit bezdrátová síť Wi-Fi, GPS, navigace, deaktivovat Bluetooth či ztišit vyzvánění. Uživatel může nakonfigurovat chování jakéhokoliv příslušenství při spojení s telefonem. Sluchátka, nabíječka, dock, datový kabel, NFC tagy a další. Nakonec aplikace pomůže uživateli vyhledat a doporučit nejvhodnější aplikace po připojení příslušenství. Jedinou překážkou je požadavek kompatibility s Androidem Ice Cream Sandwich.

Zdroje: blogs.sonymobile.com

Diskuze ke článku
stepo
Jo. Tu apku uz mam aktualizovanou,a je super. Mohu jen doporucit,drive to bylo take docela dobre,ale ted je to mnohem vic propracovane.takze jsem spokojeny.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze