Aplikace Pushbullet získává další aktualizaci: novinkou je správa SMS

2

Pushbullet je oblíbená aplikace, která propojuje mobilní telefon nebo tablet s vaším počítačem. Díky ní máte přehled o oznámeních z telefonu, ale nejenom to. S její pomocí můžete posílat odkazy, poznámky, připomínky nebo seznamy přímo do oznamovací lišty vašeho telefonu a v něm si je pak pohodlně otevírat. Nyní přichází s další aktualizací a novinkou je správa SMS pro operační systém Android.

Mnoho lidí si láme hlavu s tím, jak propojit svůj počítač s telefonem s operačním systémem Android. Jednou z aplikací, která v tomto ohledu přichází na pomoc je Pushbullet. V zásadě se jedná o program, který vám umožní přenášet různá data z počítače do telefonu a naopak, případně ještě mezi telefonem a tabletem.

Prostředí aplikace Pushbullet

Celé řešení se skládá ze dvou částí. První je webová část. Doplněk Pushbullet si nainstalujete do prohlížeče a přihlásíte se pod účtem Google a potvrdíte zrcadlení notifikací. Druhou částí je stažení samotné aplikace do telefonu z Obchodu Play. V tuto chvíli si volně můžete přenášet do svého telefonu potřebná data, odkazy, upomínky a obrázky.

Je to přibližně dva týdny, co aplikace Pushbullet dostala dávku opravných aktualizací a teď k nim přibyl další významný update. Tentokrát se jedná o posílání a přijímání zpráv. Pushbullet nyní na operačním systému Android synchronizuje historii vašich SMS konverzací s Windows nebo webovou aplikací, a tak vám umožňuje posílat a přijímat zprávy na počítači bez toho, aniž byste hledali mobilní telefon.

Pushbullet

Prozatím tato nová možnost funguje pouze na přístrojích s operačním systémem Windows a telefonech s Androidem. Generální ředitel společnosti Ryan Oldenburg je otevřen tomu zpřístupnit tuto funkci i uživatelům iPhonů, avšak brání v tom bezpečnostní omezení, které používá Apple.

Stáhnout Pushbullet

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: theverge.com

Diskuze ke článku
Grom51
Mohl jsem odhodit Airdroid a další služby :) .. už mi nic nechybí :)
mato
Heh, vyskúšajte si BlackBerry Blend, to je úplne iný level práce s mobilom. ;-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze