Aplikace pro ovládání průhledného proužku pro Xperie je tu

15

Nová generace řady Xperia se může pochlubit stylovým průhledným proužkem, který ale nemá příliš praktického využití. Mnozí uživatelé však prahnou po širších možnostech nastavení nebo užitečných notifikacích a vypadá to, že jsme se díky nezávislým vývojářům dočkali unikátní aplikace, která obstará právě to.

Aplikace nese název Illumination Bar Notification a funguje na modelech Xperia P, Xperia S a Xperia U. Po jednoduchém nastavení vás může proužek blikáním informovat o příchozích SMS zprávách či nepřijatých hovorech.

Největší možnost přizpůsobení má model Xperia U, kde můžete měnit nejen frekvenci blikání, ale také barvu diody a další maličkosti. U dalších dvou modelů se musíte spokojit s bílou barvou.

Aplikace rozhodně skvěle poslouží majitelům těchto přístrojů. Vyplouvá však otázka, proč to Sony nenabídlo zákazníkům už v základu?

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
xsarahdi
Tak nerozumiem ... pokiaľ je to možné utilitkou 3 strany čom do rici to v SONY nedali hneď??? Alebo čakajú na ICS a tam to bude integrované priamo či čo?

Som rád a už sa teším na budúci týždeň čo to za pecku predstavia :D
pudl
xsarahdi klid. Jestli tady ještě někomu to nedošlo - tak Xperia S a P mají světelné diody nahoře - jak při příchodu hovoru, tak SMS, tak nabíjení........Ta utilitka je třešničkou na dortu.
jaCube
teraz som to stiahol, funguje to a vyzera to super :)
Honza
na Xperia S mi to nefunguje, nějaká rada?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze