Antivirus AVG je pro Xperie od Sony na 6 měsíců zdarma

13

Zajímavého bonusu mohou využívat takřka všichni majitelé telefonů Sony Xperia. Výrobce totiž podepsal partnerskou smlouvu se společnosti AVG, která stojí za známým antivirovým programem. Uživatelé tak mohou využívat rozšířenou verzi aplikace po dobu půl roku zcela zdarma.

V dnešní době již viry nenapadají jen stolní počítače, ale také mobilní telefony. Viry vznikají především na systémech, které využívá více lidí a není tak žádným tajemstvím, že mezi mobily je v hledáčku zejména Android od Googlu. Japonské Sony se rozhodlo pomoci uživatelům ochránit svůj telefon a zahájilo tříletou spolupráci se společností AVG. Ta stojí za známým antivirovým programem.

AVG AntiVirus PRO

Antivirus od AVG je již předinstalován v nových modelech Xperia Z3 a Xperia Z3 Compact, kde lze po aktivaci začít využívat službu AVG Antivirus Pro po dobu 6 měsíců zcela zdarma. Poté si budete moci vybrat, zda přejdete na bezplatnou verzi s méně funkcemi, nebo si budete již sami platit pokročilejší verzi. Sony myslelo i na majitele starších zařízení. Možnost využívat AVG Antivirus Pro na 6 měsíců zdarma mají všichni vlastníci Xperie s operačním systémem Android 2.3 a novějším.

Stáhnout AVG AntiVirus PRO for Xperia™

Google Play (zdarma)

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
PaliHornak
PaliHornak
Je možné mať v mobile aj viacero antikorovými naraz, neurobí to systému problémy? Len sa pýtam, paranoidny nie som :)
Jirka.S
Jako majitel xperie jsem rad ze konečně slyším o jiném spojení než s samsung s něčím (někým). Ale můžou se víc pochlapit teda, než jenom pul roku..
Pino
Kolik za to v Sony dostali, že takový zbytečný bloatware nainstalujou do svých vlajkových lodí?? Za to si Sony nekoupim, protože bez rootu to jistě odinstalovat nepůjde.. Antivirus potřeba VůBEC neni na Androidu. Na to můžou možná slyšet v Číně, kde nemají přístup do Google Play a stahujou aplikace všude možně po internetu..
Kamil Raketa
Kamil Raketa
Tak pořád lepší než McAffee co tam cpali předtím, hrůza.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze