Ani Samsung, ani Huawei. Prvním telefonem v Evropě s podporou 5G sítí bude OnePlus

5
Ani Samsung, ani Huawei. Prvním telefonem v Evropě s podporou 5G sítí bude OnePlus
  • První spolupráce bude navázána s britským telefonním operátorem EE
  • Prvenství by mělo OnePlus pomoci navýšit prodeje a dostat značku více do podvědomí zákazníků

Prohlášení CEO společnosti OnePlus, Peta Lau, udělalo radost všem fanouškům této značky. Prvenství v produkci vůbec prvního smartphonu osazeného nejnovějším Snapdragonem 855 totiž připadne na novou vlajkovou loď společnosti. Navíc, a to je možná ještě důležitější, se tak stane prvním smartphonem v Evropě, který nabídne podporu 5G sítí.

Spolupráce bude navázána s britským telefonním operátorem EE. Ve Spojených státech provoz 5G pravděpodobně „nakopnou“ až modely Samsung Galaxy S10 ve spolupráci s operátory Verizon a AT&T. Prvenství ve výrobě smartphonu s nejnovějším procesorem od Qualcommu a podpoře 5G sítí by výrobci mělo pomoci navýšit prodeje a zároveň dostat značku více do podvědomí zákazníků. Jak se model bude jmenovat nebo co dalšího kromě Snapdragonu 855 a podpory 5G sítí nabídne zatím prozrazeno nebylo.

Diskuze ke článku
Martin
Jenže lidi jsou zvykli na nižší cenu než má konkurence ale bohužel tento model se přiblížil ke konkurenci a bude se navyšovat cena o 200$ až 300$ což už důvod proč kupovat OnePlus skončí.
Dodo
Jo,pojedeme 5G a FUP bude v ČR pořád 2 Giga za cca 1500kč....To bude jízda pár vteřin....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze