Ani iPhone X se nevyhnul problémům, některým kusům bzučí reproduktor

7
Ani iPhone X se nevyhnul problémům, některým kusům bzučí reproduktor
  • Ani nejdražšímu telefonu na trhu se nevyhýbají porodní bolesti
  • Někteří uživatelé si u iPhonu X stěžují na bzučení reproduktoru

iPhone X se před několika málo dny dostal k prvním majitelům, kteří jej samozřejmě intenzivně využívají a bylo jen otázkou času, kdy se objeví první problémy. Ty se nevyhýbají žádnému telefonu. Tentokrát si někteří uživatelé stěžují na reproduktor nad displejem. Ozývá se z něj údajně poněkud nepříjemné bzučení či praskající zvuky.

Tyto nelibé zvuky se údajně objevují například při spuštěných multimédiích a vyšších úrovní hlasitosti. Zaznamenány údajně byly také při aktivovaném hlasitém odposlechu. V současné době se problémy týkají zřejmě jen malého množství uživatelů, avšak i přesto by se mělo jednat o pádný důvod k reklamaci, případně kontaktování výrobce.

Apple iPhone X

Rozměry143,6 × 70,9 × 7,7 mm, 174 g
DisplejPOLED, 5,8" (2 436 × 1 125 px)
Fotoaparát12 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 60 FPS
ProcesorApple A11,
PaměťRAM: 3 GB, úložiště: 64 GB / 256 GBne
Akumulátor2 716 mAh, doba nabíjení: 2:39 hodin

Zdroj: reddit.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
ja
to musí být pomluva konkurence. všechny problémy je lživá kampaň :-D
Petas
Kdyz se nenafukuje baterka, tak je v haji displej nebo reprak. Jeste ze vyrobci mobilu nedelaji aj letadla to by bylo mrtvych lidi. Kdyz uz to jde do prodeje, tak o tom ze je neco v haji musi dobre vedet. A ted si neco predobednej aby si nakonec zjistil, ze se na to co je spatne nevstahuje zaruka
Lukáš
Nedivím se. Xko je taková rychlokvaška, která má k dokonalosti ještě hodně daleko. Pokud to bude jako s osmičkou která je vlastně šestka dotažená do konce, tak teď bude tak tři, čtyři roky Apple ladit Xko, aby z toho byl kloudný telefon. Pořád nedokážu příjmout fakt, že firma šla tak hluboko ke dnu a nedokázala se od konkurence odlišit jiným způsobem, než, že vykousne část displeje. Hnus, který s elegancí předchozích iphonů nemá nic společného. Nejen, že už neumí odladit sw, oni už ani neumí bez chyb poskládat telefon. Jsem rád, že jsem zažil dobu kdy iphone, znamenal kvalitu. Dnes je to jen vyčpělá značka.
Řezňýk
Nuda. Pokud to nezapálí letadlo, které se následně zřítí na muniční sklad, tak to na Smažčonga nemá.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze