Angry Birds Rio ke stažení i skrze Android Market (aktualizováno)

2

Společnost Rovio konečně uvolnila nejnovější verzi svých populárních Angry Birds s označením Rio i na Android Market. Uživatelé tak nebudou muset využívat pouze obchodu Amazon App Storu, který měl až dosud na hru exkluzivní právo.

Angry Birds Rio

Tip: přečtěte si také článek - Nové Angry Birds Rio v březnu - 2 x video (aktualizováno)

A je to oficiální. Nejnovější "rozhněvané ptáky" můžete stahovat prostřednictvím googlovského Android marketu. Rovio v úterý prostřednictvím svého Facebooku potvrdilo, že se tak stane během tohoto týdne. Angry Birds Rio lze stahovat už od včerejšího odpoledne, a to jako obvykle zcela zdarma. Před uvedením na market jste mohli legálně stahovat hru pouze prostřednictvím nově spuštěného portálu App Store od Amazonu. Tam lze samozřejmě stahovat hru i nadále, ovšem s jedním podstatným rozdílem. Verze z Android Marketu bude obsahovat reklamy, zatímco ta z App Storu nikoliv. Důvodem je dohoda Rovia s Amazonem.

Angry Birds Rio - oficiální screenshoty nové hry

Čtěte: Amazon Appstore spuštěn: Apple odpovídá žalobou

Angry Birds Rio jsou jen dalším pokračováním veleúspěšné série. Jedná se o pravděpodobně nejúspěšnější hru pro mobilní telefony vůbec. Celý koncept je postaven na vymršťování ptáků do herního pole a snaze zasáhnout (a tím zničit) všechny nepřátele - zeleně zbarvená prasata. Nejnovější verze Rio obsahuje více než 60 úrovní, které vám jistě zaberou několik dní případně i bezesných nocí. Po verzi pro Android se očekávají také verze pro další platformy, včetně Symbianu nebo WP7.

Tip: Angry Birds si můžete stáhnout na Android Marketu, nebo využít níže přiložený QR kód

Angry Birds Rio - QR code

Video - oficiální trailer ke hře

Aktualizováno 8.5.2011

Rovio uvolnilo aktualizaci pro Angry Birds Rio s názvem Beach Volley. V nové epizodě na vás čeká prostředí brazilské pláže se spoustou deštníků, mořem, písku, palem, melounů, nafukovacích míčů... zkrátka vše co k takovému pobytu na pláži patří. Hlavními protivníky naštvaných ptáků tentokrát budou šedé opice. Podívejte se na oficiální trailer níže.

Tip: přečtěte si také článek - Přilétají velikonoční Angry Birds (video)

Video

Zdroje: phonearena.com, market.android.com

Diskuze ke článku
Lukáš Vítek
Hra funguje jako celá nová série- zatím jsou dvě a napsány další data nových úrovní. O hodně lehčí něž předešlé díly
norin
jooj...tu sú opice :D:D:D no tá verzia bude moja najobľúbenejšia :P

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze