Android s dlouhou výdrží vyrobí Philips, má 2400 mAh baterii

3

S mobilními telefony výrobce Philips jsme se již před dlouhou řádkou let mohli setkat i na našem trhu. Tato zařízení vynikala především rekordně dlouhou výdrží i spolehlivostí. V současné době se výrobce stáhl do ústraní a nedává o sobě tolik vědět. V ticho připravuje novinku W732, která nabídne opět velmi dobrou výdrž.

Určitě si vzpomínáte na známé produkty výrobce Philips s označením Azalis, Fisio nebo Savvy. Většina produktů tohoto výrobce měla jedno společné znamení - nadprůměrně dobrou pohotovostní výdrž. Bohužel je to již několik let, kdy se výrobce stáhl do ústraní a svou produkci omezil. Navíc prodej svých zařízení omezil jen na některé trhy, například ruský trh. Čas od času se dozvíme o nějaké low-endové novince. Nyní o sobě dává opět vědět prostřednictvím své novinky W732 s Androidem ve výbavě.

Philips W732

Novinka W732 nabídne pod zadním krytem nadprůměrnou kapacitu baterie 2400 mAh. Výrobce deklaruje při použití inteligentního úsporného režimu až 13 hodin hovorového času nebo 10,5 hodin při prohlížení webových stránek. Kdo by čekal, že novinka bude opět patři mezi low-endová zařízení bude vyveden z omylu. Ve výbavě zaujme především 4,3 palcový IPS LCD dotykový displej s průměrným rozlišením 480 x 800 bodů. Telefon běží na Androidu 4.0 Ice Cream Sandwich a uživatel může k prohlížení webových stránek využít i sítí 3G s nadstavbami HSDPA 7,2 Mb/s a HSUPA 5,76 Mb/s a chybět nemůžou ani bezdrátové sítě Wi-Fi.

O svižnou odezvu se postará jednojádrový 1 GHz procesor MediaTek MT6575 s nespecifikovanou velikostí paměti RAM. Zadní strana obsahuje 5 megapixelový senzor fotoaparátu s přisvětlovací LED diodou. Novinka dokáže pracovat se dvěma SIM kartami současně. Přítomnost větší kapacity baterie se pravděpodobně podepsala i na vyšší hmotnosti 166,5 gramů, zbylé rozměry pak činí 126,37 x 67,44 x 12,3 milimetrů. Novinka jako první zamíří na čínský trh a rovnou v pěti barevných variantách (černé, růžové, zelené, bílé a modré). Přáli byste si, aby novinka dorazila i k nám do Evropy? Co říkáte na silnou kapacitu baterie a zbylou výbavu?

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
Lubos
Docela i jo nadprumernou vydrz nema zadny android tak byto urco nekdo bral
Standa
Poohlížím se v teto době po nějakém dualsim mobilu a tohle by asi byla jasná volba.............
Jimmy
Dobrý den,
nemáte nějaké bližší informace o tomto tel? Zejména uvedení na trh???

Díky

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze