Amazfit Cheetah Pro jsou chytré hodinky s umělou inteligencí

Amazfit Cheetah Pro jsou chytré hodinky s umělou inteligencí
Fotografie: Amazfit
  • 1,45" AMOLED displej má jemné rozlišení a vysoký jas
  • Vhod přijde dvoupásmová GPS a offline mapy
  • Systém umožňuje instalaci až 100 doplňkových aplikací
  • Měřit lze nejen běh, ale i dalších více než 150 sportovních aktivit

Amazfit představil chytré hodinky Cheetah Pro zaměřené primárně na běžce. Nejenže dokážou monitorovat více než 150 různých sportovních aktivit, ale přichází také s trenérem Zepp, který využívá umělou inteligenci. Díky ní vám hodinky nabídnou personalizované běžecké plány dle vámi vytyčených cílů, které se automaticky přizpůsobují vašemu pokroku při tréninku. Na některých trzích bude trenér s umělou inteligencí schopen i komunikovat pomocí krátkých vět, a to zřejmě ve více jazycích.

Amazfit Cheetah Pro

Luneta chytrých hodinek Amazfit Cheetah Pro je z titanové slitiny, zatímco rám je z polymeru vyztuženého vlákny, díky čemuž jsou hodinky příjemně lehké. Hodinky mají dále speciální nylonový pásek s šířkou 22 milimetrů, která má snadno odvádět pot.

Parádně to vypadá i s displejem, kdy je nasazen 1,45" AMOLED panel s rozlišením 480 × 480 pixelů a vysokým jasem 1 000 nitů. O ochranu se stará sklíčko Gorilla Glass 3. Na displej lze vybírat jeden z více než stovky ciferníků, které již předpřipravil sám výrobce.

Novinka se chlubí také vysoce přesnou dvoupásmovou GPS, která má být odolná vůči rušení stromy či výškovými budovami. Skrze aplikaci Zepp, prostřednictvím které se hodinky párují s telefonem, si lze nechat přenést mapu vaší sportovní aktivity a mít ji na očích i přes displej hodinek. Samozřejmostí je sledování srdeční frekvence, okysličení krve, spánkových fází či hladiny stresu. Spolehnout se můžete na konektivitu přes Wi-Fi a Bluetooth 5.3. Do hodinek lze instalovat aplikace, kterých je k dispozici více než 100.

V útrobách hodinek je baterie s kapacitou 440 mAh, která se chlubí až 14denní výdrží při běžném používání. Náročnější uživatelé budou nabíjet zhruba jedenkrát týdně. Proces doplnění energie zabere přibližně 2 hodiny. Dostupnost u nás prozatím nebyla oznámena, ale například na americkém trhu jsou již dostupné za zhruba 8 tisíc korun i s daní.

Technické parametry Amazfit Cheetah Pro

Kompletní specifikace
Konstrukce47 × 47 × 11,8 mm, 34 g, odolnost: ano
Pásekumělý, vyměnitelný: ano (22 mm), zapínání: přezka
DisplejAMOLED, 1,45" (480 × 480 px), tvar: kruhový
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 5.3, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ne
Akumulátor440 mAh, nabíjení: proprietární kolébka, doba nabíjení: 2:00 hodin
Dostupnostčervenec 2023, ?
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze